Vacature Dakdekkers & Servicemedewerker

Dakdekkers & Servicemedewerker in Bodegraven

Mail ons

Bel ons

Dakdekker een ambachtelijk beroep met volop toekomst mogelijkheden, als je meer wilt weten of met ons aan de slag wil bel dan even of zet je gegevens op de mail naar


Ben Roos Dakbedekking BV is een erkend leerbedrijf, wij hebben vacatures voor dakdekkers. Nieuwe dakdekkers worden opgeleid bij Tectum en binnen het bedrijf door leermeesters. Onze werkzaamheden bestaan uit bitumen en kunststof dakbedekkingen, dakveiligheid, service, dakonderhoud en alle bijkomende werkzaamheden. Wij zijn een hecht team, pakken alles op en rond het dak mee om onze opdrachtgevers zo kompleet mogelijk te kunnen voorzien.

Service-onderhoudsmonteur; Op dit moment hebben wij plaats voor een All-Round service en onderhoudsman.
Uitvoeren van dakonderhoudscontracten, keuren dakveiligheid en servicewerkzaamheden. Vast dienstverband voor langere tijd.

Dakdekker;
Op dit moment hebben wij plaats voor een bitumen en/of kunststof dakdekker.

Aankomend en leerling dakdekkers;
Op dit moment hebben wij plaats voor een (leerling)dakdekker.

ZZPers;
Doorlopend hebben wij plaats voor zelfstandige dakdekkers voor het realiseren van nieuwbouw en renovatie projecten. Heb je kwaliteit en vakmanschap dan staan wij borg voor een goede beloning en vlotte betaling.

Interesse ? bel of mail ons even ofFunctie:dakdekker & servicemedewerker
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ben Roos Dakbedekking via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Dakdekkers & Servicemedewerker Ben Roos Dakbedekking 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures