Vacature Business Developer (Inside)

Business Developer (Inside) in Bodegraven

Heb jij een passie voor mobiel en gemotiveerd om mee te bouwen aan een moderne kerk beleving?


Wij willen heel graag doorgroeien en doorbouwen. Daar hebben we jou voor nodig!

Heb jij front-end ervaring en wil je die graag inzetten voor de toekomst van de kerk? Wij zoeken een getalenteerde front-end developer die onze gebruikersinterface naar een hoger niveau tilt!

iOS developer

Wordt jij het kloppende hart van ons iOS-app development team? Werken met apps die straks in de handen liggen van meer dan 80.000 dankbare gebruikers? Kijk snel naar de vacature!

Kom jij onze epische Android team versterken? Wil jij ook graag de kerk voorzien van een briljant native geoptimaliseerde ervaring? Dan hebben wij zeker een plek voor jou!

Ben jij een gedreven code knaller? Wij zoeken iemand die onze back-end verder gaat uitbouwen. Een cruciale rol in een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met het beste van mobiele technologie.


Wij hebben een fantastische app gebouwd, alleen nu moeten we dit aan zoveel mogelijk kerken vertellen. Dat is de kern van een salesrol bij Donkey Mobile. Iets voor jou?

Business Developer (Inside)

Vanuit ons kantoor in Bodegraven ben jij aanspreekpunt en zorg je voor de correcte afhandeling van ons sales-proces.


Je kunt ook een mailtje sturen naarFunctie:inside business developer
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Donkey Mobile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Business Developer (Inside) Donkey Mobile 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures