Vacature Architecten

Architecten in Bodegraven

Kom werken bij Toba architecten!

Wooncomplexen, utiliteitsbouw, transformatie van bestaand vastgoed, de herontwikkeling van rijksmonumenten of particuliere woningbouw; je kunt het zo gek niet bedenken, of Toba heeft het uitgevoerd. Die grote diversiteit van projecten hadden we niet kunnen realiseren zonder ons veelzijdige team van collega's. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die met hun unieke ervaring en kennis kunnen bijdragen aan onze diensten.

Zijn wij straks jouw nieuwe, leuke collega's?

Wij vinden het bouwen van gebouwen net zo belangrijk als bouwen op elkaar. In ons team is iedereen van belang en daardoor kunnen we samenwerken met oog voor ieders unieke inbreng. Daarbij zijn we wars van formaliteit en hiërarchie. We merken juist dat we het beste werken bij oprechtheid, openheid en gezelligheid. Dat is de Toba-cultuur.

Wij komen natuurlijk naar kantoor om te werken, maar tijd maken voor inspirerende kennissessies, projectbezoeken en gezellige borrels vinden wij minstens zo belangrijk.

Denk jij dat je bij ons past?

Reageren

Ben je enthousiast over een van onze vacatures? Solliciteer dan direct via de button bij de vacature. Daarbij horen we graag over jouw talenten en ambities!

Je ontvangt binnen één week een reactie.

Kennismaken

Denken wij dat jij kan bijdragen aan ons team? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Hierin willen we jou leren kennen, kan jij Toba architecten ontdekken en bespreken we de mogelijke toekomst. Ben jij een match? Dan kan je snel aan de slag.

Collega's over werken bij Toba architecten

Ik ging opzoek naar een bureau bij mij in de buurt met een mix aan projecten - voor voldoende afwisseling - en de mogelijkheid om te kunnen groeien binnen de architectuur. Dat heb ik gevonden bij Toba.


Toba architecten

Marktstraat 7

2411 BE BodegravenFunctie:architect
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Toba via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Architecten Toba 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures