Vacature (Jr) Werkvoorbereider wegenbouw

(Jr) Werkvoorbereider wegenbouw in Bodegraven

Werkvoorbereider, wat is dat?

Spil in het web, onmisbare schakel in de keten, organisatorisch overzicht behouden en het opleveren van kwaliteit. Beschrijvingen welke goed passen bij deze rol! Je verzorgt in deze rol namelijk de complete voorbereiding van de werkzaamheden, zodat collega’s in de uitvoering exact weten wat zij moeten doen. Je bent in de rol van wekvoorbereider dus zeer belangrijk binnen de organisatie, een onmisbare schakel in de keten. Denk aan projectplanningen, inzet materiaal, bewaking van de financiën & uitvoerende werkzaamheden, verrichten van tekenwerk en waar nodig tijdig ingrijpen op negatieve ontwikkelingen.

Een rol waarin je veel impact maakt en uitdaging krijgt, zowel op soft skills evenals vakinhoudelijk. Denk jij een dergelijke rol aan te kunnen en wil je echt verschil maken in je werk? Dan is een rol als werkvoorbereider wellicht de rol die jij kunt gaan bekleden!

Voor deze relatie zijn wij namelijk op zoek naar een werkvoorbereider, voor de tak wegenbouw. In deze rol krijg je als junior de kans om jezelf te ontwikkelen tot vakspecialist, met een goede club mensen om je heen en een erg stabiele speler in de markt. Heb jij passie voor de techniek en wil jij de civieltechnische wereld gaan versterken? Solliciteer!Functie:werkvoorbereider GWW
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1750 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. (Jr) Werkvoorbereider wegenbouw Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures