Vacature Productontwikkelaar

Productontwikkelaar in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)172 630 999

Productontwikkelaar

chevron_right

Wij zoeken een kakelverse Productontwikkelaar!

Bij de GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Ben jij onze kakelverse Productontwikkelaar? Als Productontwikkelaar bij GroenlandGroup, ben jij degene die de touwtjes in handen heeft als het gaat om het bedenken, testen en introduceren van nieuwe producten. In ons team wordt je een belangrijk onderdeel. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen, zoals productie, kwaliteit en sales, om innovatieve ideeën te realiseren.

Jouw werkdag:

Als Productontwikkelaar bij GroenlandGroup draait jouw dagelijkse werk om het aanwakkeren van creativiteit en het garanderen van de beste producten. Je doet marktonderzoek om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten. Bovendien heb je de taak om nieuwe producten te ontwikkelen, waarbij je extra aandacht schenkt aan zaken als smaak, kwaliteit, efficiëntie in kosten en het nakomen van de wettelijke voorschriften.

Naast jouw creatieve inspanningen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle recepten en nieuwe productideeën zorgvuldig worden gedocumenteerd. Dit zorgt ervoor dat de producten niet alleen behouden blijven, maar ook gemakkelijk beschikbaar zijn voor later gebruik en kunnen worden gedeeld met anderen. Met jouw expertise en toewijding lever je een waardevolle bijdrage aan het succes en de groei van onze organisatie, terwijl je helpt om onze producten te positioneren als leiders in de markt

Jouw kwaliteiten:

  • Afgeronde hbo of mbo+ opleiding in de levensmiddelentechnologie, voedingswetenschappen of een vergelijkbare relevante studie.
  • Basiskennis van MS Office (Excel, Powerpoint en Word).
  • Teamspeler met het vermogen om effectief samen te werken met diverse afdelingen.
  • Gedreven en gepassioneerd om de hoogste kwaliteit producten te leveren.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre.

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Je kunt rekenen op een uitdagende functie waarin jij al jouw creativiteit kwijt kan. Je komt te werken binnen een enthousiast team en in een groeiende en gezonde organisatie. Uiteraard met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, het salaris en uren bespreken we graag met jou persoonlijk.

Reageren?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met () of HR Manager Jasmijn van Hage ).Functie:productontwikkelaar
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandKip via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Productontwikkelaar GroenlandKip 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures