Vacature Traineeship Technische Bedrijfskunde

Traineeship Technische Bedrijfskunde in Bodegraven

Heb jij je diploma (bijna) op zak? Geweldig! Dan is het tijd om na te denken over je professionele carrière, maar waar begin je? Via Eminent kun je actief bijdragen aan jouw eigen toekomst, maar ook aan de toekomst van Nederland. Ervaar de mooiste en grootste projecten van dichtbij, leer van ervaren collega’s en ontdek alle mogelijkheden die er zijn voor jou!

Via dit traineeship krijg je de kans om je talenten volledig te ontplooien. Hierbij blijf je je altijd ontwikkelen. Beleef het zelf en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière binnen Bouw.

Of je nu interesse hebt in werkvoorbereiding, engineering of uitvoering, via een traineeship heb je volop mogelijkheden om je carrière vorm te geven en te ontdekken. Zelfs als je nog niet precies weet welke richting je op zou willen, helpen wij je om de rol te vinden die bij je past. En geen zorgen, je zit niet vast aan je eerste keuze, want tijdens je traineeship kun je kennismaken met verschillende rollen en afdelingen.

Als trainee werk je mee aan diverse bouwkundige projecten. De ene keer ben je betrokken bij de renovatie van een monumentaal pand, terwijl je de volgende keer misschien meewerkt aan de verbouwing van een operatiekamer in een ziekenhuis. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je een breed scala aan ervaringen opdoet. Door de korte doorlooptijden van de serviceprojecten en de kleinschalige teams, krijg je snel veel verantwoordelijkheid en leer je de organisatie goed kennen. Belangrijker nog, je krijgt alle ruimte om te ontdekken welke weg je wilt inslaan.Functie:Bedrijfskunde, Techniek
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.schroevers@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 99. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Traineeship Technische Bedrijfskunde Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures