Vacature Junior Werkverantwoordelijke Elektrotechniek omgeving Bodegraven

Junior Werkverantwoordelijke Elektrotechniek omgeving Bodegraven in Bodegraven

Functieomschrijving:

Je komt te werken in een hecht team waar ze als collega’s voor elkaar klaarstaan en waar er aandacht is voor jou. De locatie is Zwammerdam en het werkgebied betreft regio Haaglanden tot aan regio Utrecht. Ook wordt er veel samengewerkt met andere energie & water projectlocaties en met de onderaannemers. Zaken op kantoor zijn goed geregeld, zonder gedoe. Jij moet gewoon lekker je werk kunnen doen!

Je komt als junior werkverantwoordelijke elektrotechniek op verschillende projecten te werken (denk hierbij aan een stedelijk gebied of buitengebied) waardoor geen dag hetzelfde is! Nadat je het werk op kantoor hebt voorbereid ga je daarna de werkzaamheden in opdracht geven en zal je veel in de buitenlucht aan het werk zijn. Kortom; een uitdagende functie waarbij je veel in de auto onderweg bent en op veel verschillende plekken komt bij diverse opdrachtgevers.

Als ervaren monteur elektrotechniek weet jij als geen ander wat de nut en noodzaak inhoud om veilig te werken. Veilig werken zit bij jou al in het DNA. Een logische stap is dat jij met jouw veiligheidsgedachte de elektromonteurs van een veilige werkplek gaat voorzien. Daarbij is het halen van deadlines voor jou geen probleem, waarbij de veiligheid en kwaliteit altijd gewaarborgd is: dat is jouw ultieme uitdaging. Verschillende certificeringen (zoals bijvoorbeeld BEI LS/MS) vertaal jij in duidelijke werkinstructies en voorschriften, die je op een positieve manier weet over te brengen aan je collega’s. Jouw doel is om knelpunten te signaleren op het gebied van veilig werken. Je weet hoe je veilig moet handelen bij onverwachte gebeurtenissen. Deze analyseer je en deel je zodat we ervan kunnen leren.

Jouw werkzaamheden als junior werkverantwoordelijke elektrotechniek in het kort:

 • Het analyseren en evalueren van genomen veiligheidsmaatregelen.
 • Het coachen, aansturen en beoordelen van medewerkers op het gebied van vakmanschap, veiligheid en het toepassen van procedures.
 • Het verrichten van risico-inventarisaties en het beoordelen van veilige installaties.
 • Het uitvoeren van bedieningshandelingen.
 • Ben je dé kennisdrager van relevante voorschriften en regelgeving en draagt deze over aan collega’s.

Functie eisen:

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “junior werkverantwoordelijke elektrotechniek”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:

 • Een afgerond mbo 1/2 diploma elektrotechniek of energietechniek.
 • Een bereidheid om diverse certificeringen te behalen (o.a. BEI LS/MS).
 • 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en in het vakgebied (bijv. utiliteit, infra of industrie).
 • Leergierige en motiverende vaardigheden.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
 • Rijbewijs B en je bent woonachtig in de omgeving van Zwammerdam.

Bedrijfsprofiel:

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bedrijf dat gebouwen, woningen en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en private sector ontwerpt, bouwt en onderhoud. In alles wat dit bedrijf doet is veiligheid, duurzaamheid en innovatie leidend en doen ze er alles aan om de impact op het milieu te beperken.

Met de laatste en nieuwste innovaties in de bouw dragen alle 15.000 medewerkers van dit bedrijf bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van de gebouwde omgeving. Werken voor dit bedrijf is een constante stroom van innovatie en dus en bron van inspanning. Ze gaan voor een optimale balans tussen productiviteit, veiligheid, rendement en duurzaamheid.

Ze bewegen zich o.a. voort in de wereld van industrie, farmacie, water, renewable energy, afvalverwerking, hightech en olie & gas.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek? 

Word dan ook een ABC Professional.Functie:Junior Werkverantwoordelijke Elektrotechniek
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABC Professionals via sollicitatie@abc-professionals.nl of 06-81405145. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Junior Werkverantwoordelijke Elektrotechniek omgeving Bodegraven ABC Professionals 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures