Vacature SW Persoonlijk Begeleider

SW Persoonlijk Begeleider in Bodegraven

Stage zorg HBO Doormanstraat Bodegraven

Bodegraven

Delen:

Als persoonlijk begeleider bevorder je de zelfredzaamheid en stabiliteit van cliënten. Het doel is dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het leven in hun woonomgeving. Met iedere cliënt stel je een begeleidingsplan op en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Daarbij coördineer je de zorg rond cliënten en onderhoud je actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn. Waar nodig bied je praktische hulp. De basis voor je werk is de vertrouwensband die je opbouwt met cliënten. Verder beheer je de cliëntendossiers, registreer je en voer je de administratie.

Een stagiair zal uiteindelijk alle taken en werkzaamheden uitvoeren zoals beschreven staan in de functieomschrijving van persoonlijk begeleider. Uiteraard onder supervisie en verantwoordelijkheid van de praktijkbegeleider en teamgenoten.

Jouw werkplek

Het team bestaat uit 5 persoonlijke begeleiders. Zij begeleiden zowel mensen ambulant als de cliënten van de woonvorm. Het kantoor zit gevestigd aan de beschermde woonlocatie van Kwintes waar mensen wonen die begeleiding krijgen vanuit je team.

Op de beschermde woonlocatie begeleiden wij 26 cliënten vanaf 18 jaar. De gemiddelde leeftijd is 40-60 jaar. Zij wonen in groepen van vijf of zes samen in een eengezinswoning. De samenstelling van deze groepen en de mate van begeleiding verschilt per woning en per persoon. Daarnaast bieden wij ambulante begeleiding aan cliënten in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Je komt te werken in een gezellig team van 20 collega's. Het team is stabiel en gevarieerd en vindt het belangrijk dat jij je als nieuwe collega welkom voelt. Je komt terecht in een gezellig, leergierig, betrokken en behulpzaam team van slaapwachten, woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders en een huishoudelijk medewerker.

Wat we van jou verwachten

Je volgt een HBO opleiding Social Work v.a. leerjaar 3. Je zoekt een jaarstage, start september. Een lerende houding is als stagiair van belang. We verwachten dat je kan reflecteren op eigen handelen, een eigen inbreng hebt bij stage gesprekken en dat je persoonlijke leerdoelen kan stellen. Je kunt goed samenwerken en levert een actieve bijdrage aan het team. Je kan relaties opbouwen en onderhouden en je bent klantgericht. Je bent initiatiefrijk, communicatief en staat stevig in je schoenen, stelt grenzen en kan zelfstandig werken.

Kwintes biedt speciale trainingen voor stagiairs aan!

Als je stage bij Kwintes loopt, krijg je kans ervaring op te doen in een interessante, veelzijdige organisatie, waarbij je een goede basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid, er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten en je ontvangt een stagevergoeding naar rato.

Voor meer informatie over de werkplek kun je contact opnemen met Nicole Verlaan .Functie:sw persoonlijk begeleider
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kwintes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. SW Persoonlijk Begeleider Stichting Kwintes 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures