Vacature Revit Modelleur Senior Bouwkundig Tekenaar

Revit Modelleur Senior Bouwkundig Tekenaar in Bodegraven

Vacature Revit modelleur senior bouwkundig tekenaarVacature Revit modelleur senior bouwkundig tekenaar

Samenvatting

Heb jij onlangs jouw opleiding bouwkunde afgerond of doe jij dit binnenkort? Bij Toba krijg je de kans om direct aan het werk te gaan als bouwkundig tekenaar! Het is bovenal belangrijk dat jij gemotiveerd bent om jezelf te ontwikkelen op het gebied van modelleren in 3D. Voor jouw inzet krijg je een salaris op basis van kennis en ervaring conform de architecten-cao, een jaarcontract met de intentie tot een vast contract en doorgroeimogelijkheden.

Functiebeschrijving

Als Revit modelleur ga jij met name bouwkundig tekenen en ontwerpen modelleren in 3D. Je wilt je nog graag ontwikkelen op deze gebieden, dus je grijpt elk leermoment met beide handen aan. Daarbij krijg je veel autonomie in deze functie. Als jij makkelijk initiatief neemt en verantwoordelijkheid kan dragen, dan zijn we vast een match!

Dagelijks wordt samen koffiegedronken en geluncht. Daarnaast is er elke 2 maanden een bureau-excursie, waarvan 2 keer per jaar met een gezellig diner na afloop. Elke maandag hebben we een BIM-lunchbreak waarbij iedereen op toerbeurt een interessante presentatie geeft, waarbij ruimte is voor vragen en discussie. Elke woensdag wordt bij de lunch een inspiratiesessie georganiseerd over ontwerpen en architectuur. Tot slot sluiten we elke vrijdag af met een VRIJMIBO, waarbij we regelmatig onze VR-set misbruiken om elkaar middels een spelletje uit te dagen.

Wij bieden

  • een salaris op basis van kennis en ervaring, met mooie arbeidsvoorwaarden volgens de architecten-cao;
  • een jaarcontract met de intentie tot een vast contract;
  • een 32- of 40-urige werkweek met flexibele werktijden;
  • veelzijdige werkzaamheden waarmee jij jezelf kan blijven doorontwikkelen;
  • een superleuk en ambitieus team van collega's die graag samen werken aan de mooiste projecten;
  • een centraal gelegen werkplek met een moderne uitstraling die goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer;
  • thuiswerkmogelijkheden;
  • uiteraard alle middelen en tools die jij nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen.

Denk je dat je ons DNA hebt? Ben je leergierig, wil je graag in teamverband samenwerken en heb je een hoop ambitie? Dit is je kans om in een jong, leergierig en ambitieus team samen te werken aan mooie projecten!

Vrijwel direct nadat ik startte bij Toba werd ik heel vrijgelaten om me, onder andere op Revit gebied, verder te ontwikkelen. Deze vrijheid en ook het feit dat iedere dag een andere invulling heeft maakt dat ik het heel fijn vind om hier te werken.


2411 BE BodegravenFunctie:revit modelleur / bouwkundig tekenaar
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Toba via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Revit Modelleur Senior Bouwkundig Tekenaar Toba 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures