Vacature (Aankomend) Revit Engineer

(Aankomend) Revit Engineer in Bodegraven

(Aankomend) Revit engineer

Wil jij praktisch bezig zijn en ontwerpen in 3D, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Revit engineer verzorg je het hele ontwerpproces van gebouwgebonden installaties in een 3D model, zowel voor elektrotechniek als voor klimaat- en sanitaire installaties. Dit doen we voor kleine en grote installateurs of adviseurs. Werkzaamheden vinden plaats op één van onze vestigingen of bij onze klanten op locatie. De functie Revit engineer is met recht veelzijdig en afwisselend te noemen. Dit komt tot uiting in de diversiteit van de projecten zelf, maar ook omdat je betrokken bent in het hele modelleerproces van ontwerp tot aan uitvoering.

Wat ga je doen als Revit engineer?

Voor onze klanten ontwerpen wij de installaties virtueel in 3D. Op de bouw wordt het gemaakt zoals jij het gemodelleerd hebt. Jouw werktekeningen geven de monteurs op de bouw alle informatie die ze nodig hebben om de installaties te kunnen maken.

Kennis van BIM-modellen en/of Revit is een pré. Dit is geen harde eis. Je komt in een team van ervaren modelleurs die je graag willen helpen.

Interne opleidingsprogramma's leren je de Revit software te beheersen en je kennis van installatietechniek onder de knie te krijgen, waardoor je uiteindelijk zelfstandig en in teamverband installaties kunt modelleren.

We werken in kleine teams op beide vestigingen en vinden een goede werksfeer belangrijk.

Wat we jou als Revit engineer te bieden hebben

Behalve een uitdagend en afwisselend takenpakket kun je rekenen op:

  • Goede arbeidsvoorwaarden met een salaris afgestemd op jouw ervaring en kennis
  • Een mensgerichte bedrijfscultuur met een positieve werksfeer
  • Diversiteit in projecten en veel dynamiek
  • Een organisatie die kwaliteit levert

Wat neem je mee?

Om voor deze functie in aanmerking te komen is je interesse voor de installatietechniek het belangrijkste, daarnaast letten we op:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent een klaarspeler: je hebt het vermogen om, met oog voor het klantbelang, je projecten naar een goed einde te brengen
  • Je bent creatief, vindt het leuk om technische knelpunten op te lossen
  • Je vindt het fijn om in een hecht team te werken en je eigen bijdrage daaraan te leveren

Over PeoplePower

Als werkgever denken we eerst in mensen en dan pas in techniek. We willen nieuwe collega's echt leren kennen en investeren graag in langdurige relaties. PeoplePower is een sterk groeiende dynamische organisatie waar de kernwoorden teamspirit en open cultuur erg belangrijk zijn.

Jouw talent inzetten bij PeoplePower?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij PeoplePower?

Functie:aankomend revit engineer
Startdatum:24-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PeoplePower via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. (Aankomend) Revit Engineer PeoplePower 24-12-2023

Bekijk ook andere vacatures