Vacature Projectassistent Groen

Projectassistent Groen in Bodegraven

Waar bent u naar op zoek?

Projectassistent Groen en Klimaatadaptatie (32-36 uur)

Wil jij meewerken aan een groene en klimaatadaptieve leefomgeving, meedenken over slimme oplossingen en het op orde houden van onze data? En ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen?

Als projectassistent ben je de schakel tussen de teams Groen en Klimaatadaptatie. Samen met de collega's werk je aan een groene en gezonde leefomgeving en ook aan projecten om onze gemeente aan te passen (voor te bereiden) aan het veranderende klimaat.

Bij grotere / complexere projecten werk je samen met verschillende vakspecialisten (bijv. groen, wegen, riool). Daarnaast heb je ook je kleinere eigen projecten. Dit zijn bijvoorbeeld bewonersacties zoals geveltuinen en NK Tegelwippen. Voor de openbare ruimte betreft dit vergroeningsprojecten en onderzoeken naar mogelijke klimaatadaptieve maatregelen en het functioneren ervan (groene parkeerplaatsen, waterberging etc.).

Ook het jaarlijks actualiseren van het Hitteplan behoort tot jouw taken. Bij kleine bouwaanvragen beoordeel je wat de gevolgen zijn en of er maatregelen nodig zijn om negatieve effecten van klimaatverandering te voorkomen.

Je bent verantwoordelijk voor de agenda van het overleg van kernteam klimaatadaptatie en monitort de voortgang van de verschillende acties van de uitvoeringsagenda en de communicatiekalender.

Je ondersteunt de groenafdeling bij de realisatie van de gemeentelijke ambities. Je voert gesprekken met stakeholders over vergroening of groen compensatie en geeft invulling aan de praktische uitvoering voor het verbeteren van de biodiversiteit in de openbare ruimte. Je verzorgt bewonerscommunicatie en participatietrajecten. Je adviseert over verzoeken voor huur, aankoop of adoptie van openbaar groen.

Samen met de collega's van team Groen zorg je voor het op orde houden van de data. Je controleert en herstelt onjuiste of onvolledige gegevens in Geovisia en gaat ook met de collega's van de buitendienst op pad om in het veld wijzigingen aan te brengen in het beheerssysteem.

Wat breng je mee?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur kennis van klimaatadaptatie, groen en databeheer. Kennis van het beheerprogramma Geovisia is daarbij een pré. Je bent een teamspeler en draagt bij aan de sfeer binnen de teams waarbij het gezamenlijke resultaat voorop staat. Zelfstandig werken aan verschillende taken/projecten is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring met projectmatig werken, je wacht niet af maar zet zelf de eerste stap. Je bent oplossingsgericht waardoor ad hoc klussen geen probleem voor je zijn. Je bent communicatief vaardig in woord en schrift. Je hebt een pragmatische manier van werken. En een goed oog 'voor de wereld binnen en buiten het gemeentehuis'. Je voelt je thuis in een informele organisatie zonder direct leidinggevende.

Wat bieden we jou?

  • Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng, die we dan uiteraard ook van jou verwachten;
  • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van een jaar dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast dienstverband;
  • Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bieden we je een salaris aan van maximaal €4.752,- (indicatief schaal 9) bij een werkweek van 36 uur;
  • Een individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. In je IKB zit onder andere het vakantiegeld en eindejaarsuitkering verwerkt;
  • Wij kennen een aantrekkelijke pensioensregeling bij het ABP.

Wie zijn wij?

Een gemeente waar een hoogwaardige dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en bezoekers, hoog in het vaandel staat. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid, pakken eigenaarschap en ondernemen actie. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in zowel werken mét als vóór de inwoners om samen tot de beste resultaten te komen. Wij betrekken onze inwoners actief bij onze plannen en geven ruimte aan hen om zelf initiatieven te nemen. Wij werken met ruim 240 toegewijde collega's in vier domeinen integraal samen aan diverse opgaves en thema's zoals die vanuit de samenleving op ons af komen. Deze samenorganiserende manier van werken maakt ons als organisatie flexibel en wendbaar. Dit maakt dat wij kunnen blijven inspelen op de blijvend veranderende omgeving. Wij zijn trots op onze collega's en helpen hen bij hun persoonlijke groei. Wij kennen voldoende doorgroeimogelijkheden en bieden een prettige werkomgeving.

Belangstelling?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief. Voor vragen over de vacature, kun je via telefoonnummer contact opnemen met (Adviseur fysieke leefomgeving) of Jasper Klomp (beheerder groen, bomen en begraafplaats) en over de procedure met Fleur Frijling (HR adviseur).Functie:projectassistent groen
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Projectassistent Groen Gemeente Bodegraven-Reeuwijk 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures