Vacature Allround Financieel Medewerker

Allround Financieel Medewerker in Bodegraven

ALLROUND FINANCIEEL MEDEWERKER BODEGRAVEN

Datum: 9 mrt. 2024

Plaats: BODEGRAVEN, Zuid-Holland, NL, 02411

Klaar voor een inspirerende ervaring ? Bij STEF, de Europese leider voor temperatuurgecontroleerde logistiek en transport, maak je deel uit van een wereld die volop in beweging is.
Jouw uitdaging ? Elke dag aan miljoenen consumenten 100% veilige producten leveren die essentieel zijn voor de eerste levensbehoeften.
Bij ons krijg je de kans om te groeien in een stimulerende omgeving, om je enthousiasme te tonen, om te laten zien dat je kunt ondernemen en samenwerken.
Waarden die dagelijks door onze 22.000 medewerkers in 8 landen worden gedeeld !

Voor STEF Bodegraven zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Allround Financieel Medewerker ( 32 - 40 uur)

Jouw rol?

STEF Nederland is volop in ontwikkeling, de administratie van de diverse STEF vestigingen in Nederland worden gecentraliseerd vanuit Bodegraven verwerkt. Samen met jouw collega's van de financiële administratie lever je een bijdrage aan de inrichting van de werkprocessen.

In de functie van Allround Financieel Medeweker ben je eerste aanspreekpunt op de financiële administratie en neemt een coördinerende rol op je. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de financiële administratie en werkt mee aan verdere professionalisering hiervan. Je ondersteunt bij het proces rondom de maandafsluiting en werkt mee aan het optimaliseren van processen en procedures.

Jouw taken bestaan uit verwerkingen in de financiële administratie, waaronder crediteuren en debiteurenbeheer. Daarnaast zorg je voor controle op juiste, tijdige en dagelijkse registratie van de financiële mutaties. Je hebt een proactieve werkwijze en signaleert tijdig afwijkingen.

Als Allround Financieel Medewerker beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je analytisch sterk. Je hebt oog voor detail en staat ervoor open om zaken goed en snel geregeld te hebben. Je kunt rekenen op een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie.

Jouw profiel?

Je hebt een financiële opleidingsachtergrond op minimaal MBO-4 niveau;

Minimaal 2 jaar ervaring op een financiële administratie;

Je hebt (parate) vakkennis op financieel administratief gebied;

Wij werken met SAP Software voor onze financiële administratie, kennis van SAP is zeker een harde eis;

Je hebt gedegen kennis van MS Office pakketten;

Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

Je vindt het leuk om deel uit te maken van een gemotiveerd en groeiend team

Je bent service-gericht, punctueel en staat stevig in jouw schoenen;

Het STEF-verschil?

Geld; Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, conform de TLN CAO beroepsgoederenvervoer;

Werken bij een dynamische, internationale logistieke dienstverlener;

Een informele werksfeer, professionele organisatie en gemotiveerde collega's. Je komt te werken binnen een enthousiast en jong team in een groeiende organisatie;

Zicht op doorgroeimogelijkheden c.q. opleidingen en trainingen;

Zicht op een vast dienstverband.


Lijkt dit je wat? Stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Bas Verhulst ( | ). Ook voor vragen kun je op bij hem terecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:financieel medewerker
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met STEF Bodegraven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Allround Financieel Medewerker STEF Bodegraven 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures