Vacature Product Manager

Product Manager in Bodegraven

› Carrière › Product Manager

Product Manager

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de executie van de 12Q marketing plannen voor onze (Premium Private Label) merken en concepten binnen de lunch occasion. Je doet dit voor de gehele consumer journey en over alle touch points en kanalen heen. Je zet de juiste communicatie en activatie tools in (AtL/BtL), ontwikkelt nieuwe concepten die passen bij de consumentenbehoeften, bent altijd op zoek naar kansen om merken & concepten te laten groeien en beheert het budget. Binnen het portfolio speelt het bouwen van sterke (retailer) merken, kwaliteit en duurzaamheid (melkstroom & verpakking) een belangrijke rol.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Marketing & Commercial Strategy team, een energiek en leidend team. Je
rapporteert aan de Manager Occasion Lunch & Communication. Samen met een Innovatie & Project Manager vormen jullie het Lunch team. Verder werk je natuurlijk nauw samen met je collega's van bijvoorbeeld Sales, Finance en Inkoop.

Over jou
• We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
• Je bent uitvoerend en analytisch sterk en je wilt op strategisch vlak verder ontwikkelen. Je zet de consument centraal, bent in staat cross-functioneel impact te maken, bent pro-actief
en pakt ownership, je overziet complexiteit en denkt in oplossingen.
• Je overtuigt ons met een positieve can-do mentaliteit, een flinke dosis pragmatiek en bent een echte teamplayer.
• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.
• Je brengt minimaal 3 jaar relevante Marketing ervaring in een commerciële omgeving (bij voorkeur binnen de FMCG) mee. Verder beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend.

Wat wij bieden
Een verantwoordelijke en uitdagende rol in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek .

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo'n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.


Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met , via of . Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op of via onderstaand formulier.

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .docdoc en .docxdocx.


Bel ons op | Stuur ons een berichtFunctie:productmanager
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijerveld via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Product Manager Zijerveld 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures