Vacature Pedicure

Pedicure in Bodegraven


NIEUW! Een afspraak voor de pedicure
kunt u nu ook online maken.
(Bellen mag natuurijk ook: ) .

Mooi Bodegraven vindt u op een prachtige locatie in het centrum van Bodegraven. Omringd door historische panden is het goed toeven in onze moderne salon. In onze salon treft u een kapsalon , een schoonheidsalon en een pedicuresalon . Wij doen graag een stapje extra zodat u zich op uw gemak voelt. Zo denken wij graag me u mee en proberen wij een goede balans te vinden in de prijs/kwaliteitsverhouding. Ons motto is immers: Mooi voor iedereen.

Maak hier uw afspraak

Een afspraak voor de pedicure
kunt u nu ook online maken.
(Bellen mag natuurijk ook: ) .

Kapsalon Mooi Bodegraven
Wij werken met Keune

In onze kapsalon werken wij met Keune So Pure . Onze haarproducten zijn parabenen- en sulfaatvrij! De verf is ammoniavrij. Bij Mooi Bodegraven kiezen we hiermee voor puur, duurzaam en eerlijk. Hiermee zetten we een standaard neer van luxe, comfort en kwaliteit. Naast Keune So Pure werken wij met de Keune Style en Keune Care .

Maak hier uw afspraak

Of bel ons even:

Schoonheidssalon Mooi Bodegraven
Wij werken met MALU WILZ

In onze schoonheidssalon werken wij met MALU WILZ . MALU WILZ is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica. MALU WILZ ondersteun u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is.

Maak hier uw afspraak

Of bel ons even:

Pedicuresalon Mooi Bodegraven
Wij werken met MALU WILZ

In onze pedicuresalon kunt u terecht wanneer u aandacht aan uw voeten wilt besteden. Onze pedicures hebben een hoog niveau expertise en kunnen diverse problemen aanpakken. Mocht er een andere aanpak nodig zijn, dan hebben wij goede contacten met andere behandelaars waar zij u naar door kunnen verwijzen. Wij werken met MALU WILZ en Akileïne ook voor goede thuisproducten!

Een afspraak voor de pedicure
kunt u nu ook online maken.
(Bellen mag natuurijk ook: ) .

Mooi Bodegraven

Kerkstraat 74
2411 AG, Bodegraven

U kunt ons altijd bellen of langskomen, wij streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Openingstijden

Dinsdag van 09:00 tot 20:00 uur
Woensdag van 09:00 tot 17:00 uur
Donderdag van 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur
Zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur

Wij zijn altijd op zoek
naar nieuw talent !

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Geweldig! Wij staan altijd open voor nieuwe collega's. Ook stagiaires en leerlingen leren wij graag kennen! Stuur ons je cv en we nemen contact met je op:

Een afspraak voor de pedicure
kunt u nu ook online maken.
(Bellen mag natuurijk ook: ) .Functie:pedicure
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mooi Woerden;Mooi Bodegraven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Pedicure Mooi Woerden;Mooi Bodegraven 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures