Vacature Operator PRO Industry

Operator PRO Industry in Bodegraven

 • Redactie Bodegraven
 • 02-12-2023

Operator in Bodegraven

Voor een vooraanstaand bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij momenteel op zoek naar een operator voor de 2-ploegendienst. Deze positie biedt een aantrekkelijk salaris tot €2700,- per maand, exclusief toeslagen. Je zult aan de slag gaan bij een geavanceerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van kaas. Dit 100% familiebedrijf is groot genoeg om professioneel te opereren, maar behoudt toch een persoonlijke en betrokken werkomgeving. Je zult deel uitmaken van een hechte groep collega's die sterke onderlinge verbondenheid voelen. Bovendien voorziet het bedrijf in goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een opleidingsbudget, een verjaardagsbonus en een pensioenregeling. Indien je interesse hebt, aarzel dan niet en ga verder met lezen voor meer informatie.

Binnen deze rol heb je de verantwoordelijkheid over het beheer van één van de zeven productielijnen. Het is jouw taak om twee tot drie productiemedewerkers te motiveren en te begeleiden, met als gemeenschappelijk doel om de geavanceerde productielijn efficiënt te laten functioneren. Je bedient computergestuurde rasp- en verpakkingsmachines en zorgt voor de juiste instellingen en ombouw wanneer dat nodig is. Naast het begeleiden van het personeel en het hanteren van technische aspecten, heb je ook aandacht voor kwaliteit en veiligheid.
Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:


 • Zorgen voor een continue productieproces.
 • Aansturen van de lijnmedewerkers.
 • Het oplossen van kleine storingen.
 • Meedenken over de veiligheid.
 • Zorg dragen voor de kwaliteit van het product en (voedsel)veiligheid.
 • Het bedienen van computergestuurde productielijnen.
 • Het in- en omstellen van de productielijnen.

Functie: Operator Startdatum: 01-12-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: 2100 - 2700 Uren per week: 36 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via of . Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.Functie:operator pro industry
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 2700
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Operator PRO Industry Pro Industry 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures