Vacature Mentor

Mentor in Bodegraven

Leerlingen, die voor het maatjesprogramma in aanmerking komen krijgen een vrijwilliger die, als mentor, ongeveer anderhalf uur per week de leerling thuis helpt met het plannen van huiswerk, leervaardigheden en andere schoolzaken. De leerling heeft met dit steuntje in de rug meer kans op een goede schoolloopbaan.

We ondersteunen leerlingen ook door een huiswerkbegeleidingsklas aan te bieden op woensdagmiddag van 16:30 tot 18 uur in het 'Huis van Alles', Vromade 1 in Bodegraven.

Aanmelden van een leerling?

De basisscholen en andere organisaties dragen leerlingen voor. Indien een leerling in aanmerking zou moeten komen voor deelname, neem dan contact op met , coördinator Brugklasmaatjes.

Aanmelden als mentor?

Neem dan contact op met , coördinator Brugklasmaatjes, op telefoon of via email .

ANBI-status

Samengaan met SAM welzijn

Vanaf 1 januari 2024 is Bureau Bousa onderdeel van SAM welzijn. De projecten van Bureau Bousa worden daarin voortgezet.Functie:mentor
Startdatum:4-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bureau Bousa via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Mentor Stichting Bureau Bousa 04-04-2024

Bekijk ook andere vacatures