Vacature Vakantiemedewerker Huishouding

Vakantiemedewerker Huishouding in Bodegraven

Uren in overleg

Barneveld - Woon- en dagbestedingslocatie Tharah

Bodegraven - Woonlocatie De Akker en DAC De Dorsvloer

Geldermalsen - Woonlocatie Saron

Onderdelen

 • Wat ga je doen?
 • Wat wij vragen:
 • Wat wij bieden:
 • Over werken bij Siloah

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker ben je voor onze locaties onmisbaar. Jij draagt er namelijk zorg voor dat alle algemene ruimtes en/of de cliëntappartementen er netjes en verzorgd uitzien. Je let bij het schoonmaken op het juiste gebruik van schoonmaakmiddelen, hiervoor moet je op de hoogte zijn van de HACCP-richtlijnen. Naast het schoonmaken draag je samen met je collega's de verantwoordelijkheid voor de voorraad schoonmaakartikelen.

Als huishoudelijk medewerker heb je een dienstverlenende instelling en voel je jezelf betrokken op de cliënten. Je hebt een actieve, flexibele werkhouding en kunt op een goede manier samenwerken met je collega's. Je staat open voor feedback en levert een positieve bijdrage aan het team.

Een leuke manier om te verdienen en tegelijk van betekenis te zijn voor de bewoners. Voor deze functie geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Er zijn geen opleidingseisen.

Wat wij vragen:

 • Je hebt kennis van de HACCP-richtlijnen of bent bereid je die eigen te maken.
 • Je bent pro-actief .
 • Je werkt ordelijk en hygiënisch .
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken.

Wat wij bieden:

 • Een salaris passend bij je opleiding en ervaring.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bent indirect van grote betekenis voor de bewoners.
 • Beschikbaar van 24 juli t/m 27 augustus .

Over werken bij Siloah

Siloah is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in reformatorisch Nederland. Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen de zorgorganisatie.

Twijfel je? App gewoon eens naar Recruiter ). Mailen kan ook: . We denken graag met je mee!

Siloah voert in samenwerking met Cedrah, Salem, RST , De Schutse en Adullam campagne voor het behoud van onze identiteitsgebonden zorg. Steun het initiatief via http://www.vooronzezorg.nl .Functie:vakantiemedewerker huishouding
Startdatum:11-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonlocatie De Rank via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Vakantiemedewerker Huishouding Woonlocatie De Rank 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures