Vacature Inkoper

Inkoper in Bodegraven

9.1/10 op basis van 26 reviews.

Inkoper

KS Sales is een toonaangevende (inter)nationale leverancier van professionele semipermanente hallen. Wij verzorgen het gehele proces, van aanvraag tot productie, tot plaatsing en onderhoud, volledig in eigen beheer. Ons team van zo'n 50 vaste medewerkers werkt dagelijks aan de innovatie en kwaliteit van onze producten en dienstverlening. We zijn actief in verschillende branches zoals evenementen, bouw en infrastructuur.

Vanwege verdere groei en professionalisering van ons bedrijfsbureau, waar onze inkoopafdeling is ondergebracht, zijn we op zoek naar een inkoper. Wij krijgen als organisatie steeds meer te maken met aanbestedingstrajecten en begin dit jaar zijn we gestart met de implementatie van Microsoft Dynamics wat ons gaat helpen onze bedrijfsvoering nog efficiënter te laten verlopen. Kortom genoeg ontwikkelingen waar jij je steentje aan bij kan dragen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met ervaring als inkoper bij voorkeur in de technische/bouw sector. Uiteraard heb je kennis van inkoopsoftware/systemen. Ben je bekend met Microsoft Dynamics dan is dat voor ons een waardevolle aanvulling. Belangrijk is dat je in staat bent op een prettige manier te onderhandelen over de juiste prijs en voorwaarden. Je kunt (snel) schakelen tussen vraag en aanbod en bent in staat om ook een lange termijn inkoop strategie op te zetten.

Wij hebben veel projecten in het buitenland en ook een groot deel van onze leveranciers zijn buiten Nederland gevestigd. Daarom is het belangrijk dat je (basis) kennis van de Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal hebt. Persoonlijke kenmerken: Je bent makkelijk in de omgang, jong van geest en commercieel ingesteld. Je houdt van een dynamische omgeving en kan de rust bewaren wanneer er druk op de ketel komt.

Wat houdt het werk in?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Het in kaart brengen van de markt en leveranciers.
  • Ontwikkelen en uitvoeren van inkoopstrategieën en-plannen.
  • Maken en optimaliseren van inkoopvoorwaarden en prijsafspraken d.m.v. raam- en projectcontracten.
  • Het onderhouden van relaties met leveranciers.
  • Bewaken van de kwaliteit en tijdig inkopen van materialen.
  • Helpen met de (verdere) inrichting van Microsoft Dynamics.

Wat krijg je van ons?

Wij vinden het belangrijk dat we een salaris bieden dat past bij jouw wensen en werkervaring en gaan daarover graag met je in gesprek. Wij hebben 38 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, verzorgen fruit op het werk en hebben leuke bedrijfsuitjes. Wil je verder groeien en ontwikkelen dan is er zeker ruimte (en budget) voor! Maar bovenal vind je bij ons, een mooie baan in een team vol enthousiaste collega's die trots zijn op wat wij maken, waar hard gewerkt wordt maar waar ook tijd is voor een gezellige borrel op vrijdagmiddag.

Enthousiast? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen om bij ons op locatie te zien wat wij allemaal doen en of we bij elkaar zouden kunnen passen. Wij zijn te bereiken op (Laura of ) of per mail op .Functie:inkoper
Startdatum:9-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kontent Structures via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Inkoper Kontent Structures 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures