Vacature Medewerker orderadministratie

Medewerker orderadministratie in Bodegraven

Jij biedt ondersteuning aan sales collega´s en maakt offertes op en voert complexe orders in. Vrijdag is de vaste thuiswerkdag.

In deze tijd wil iedereen natuurlijk orders scoren! In deze functie ondersteun je de accountmanagers met de administratieve verwerking van offertes, orders en dergelijke. Dit bedrijf levert orders uit van 100.000 tot 3.500.000 euro, dus accuratesse is zeer belangrijk. Een verkeerde nul of komma, kan al een groot verschil maken. Zij werken met Engelstalige SAP-software en veel internationale klanten, daarom heb je de basiskennis nodig van de Engelse taal. Je gaat hier de afdeling met 6 andere orderadministratie medewerkers ondersteunen. 

De werkwijze is als volgt: de accountmanager neemt contact met je op over een order, die jij vervolgens stap voor stap supernauwkeurig in het systeem boekt. Dit zijn zeer complexe orders, dus hier moet je echt je focus voor hebben. Jouw sales-collega wil vooral scoren, maar jij hebt wel alle informatie nodig. Zodoende moet je soms ook je collega afremmen, zodat jij alle correcte info hebt om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. Het is belangrijk dat jij nauwkeuring kan werken en administratieve ervaring hebt. 

Je werkt van maandag t/m donderdag op kantoor tussen kantoortijden. Vrijdag werkt iedereen thuis. Een laptop wordt door de werkgever verzorgd.

Dit bedrijf is een van dé wereldleiders op gebied in IT- en ICT oplossingen. Zij leveren zowel hardware en software wereldwijd. Kwaliteit en maatwerk is voor hen heel belangrijk. Zodoende dat de orders ook erg complex en nooit standaard zijn! Ondanks de grootte van de organisatie besteden zij veel aandacht aan sfeer binnen de teams. Ze hebben een actieve personeelsvereniging en bedenken unieke uitjes en workshops. Tevens hebben ze mooie bonussen die kunnen oplopen tot 10% van je bruto maandloon!

Eisen

  • Jij bent nauwkeurig en klantgericht
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede beheersing van Office, ervaring met SAP R3 is een pre
  • IT kennis is niet noodzakelijk, maar wel een pre

Wat wij bieden

  • Een functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Een heel dynamische functie bij dé wereldleider in de IT-sector
  • Vrijdag standaard thuiswerkdag
  • Wekelijkse betaling vanuit Luba en kans op mooie bonussen!


Functie:Medewerker orderadministratie
Startdatum:24-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 2650
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Bodegraven via bodegraven@luba.nl of 172424116. Of bezoek hun website https://www.luba.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Medewerker orderadministratie Luba Uitzendbureau Bodegraven 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures