Vacature Communicatiemedewerker

Communicatiemedewerker in Reeuwijk

Ben jij een ervaren communicatieadviseur met een passie voor schrijven, redigeren en het uitvoeren van een communicatiestrategie? Voor onze opdrachtgever RPR Stakeholdersmanagers zijn wij op zoek naar een Communicatiemedewerker.
RPR Stakeholdermanagers stuurt voor haar opdrachtgevers procesmatig grote en kleine maatschappelijke gebiedsontwikkelingen aan, zowel voor de publieke als voor de private sector. RPR levert een bijdrage aan de inrichting van De Ruimte in Nederland door processturing in gebiedsontwikkelingen.

Als Communicatiemedewerker verzorg je de coördinatie en productie van alle communicatiemiddelen, in afstemming met de Algemeen Directeur. De input die je krijgt van de managers zet je om naar een communicatie product met de juiste toonzetting voor de doelgroep.  Als Communicatiemedewerker ben je werkzaam in het Expansie Team, onder leiding van de Algemeen Directeur. Hierbinnen vorm je samen met de Marketeer en de Relatiemanager een krachtig team, gericht op de expansie van RPR. 

Dit ga je doen: 

 • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van alle externe communicatie van RPR;
 • Je bewaakt de huisstijl in alle externe communicatie middelen;
 • Je kan de drijfveren van onze opdrachtgevers en het DNA van ons bedrijf goed en snel doorgronden en vanuit dit inzicht strategische communicatie uitingen opzetten;
 • Vanuit de Consultants komen targets naar het Expansie Team, waarvoor jij samen met de Marketeer en Relatiemanager in afstemming met de Algemeen Directeur een aanvalsjaarplan maakt en voor de uitvoering zorgt.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal vier jaar werkervaring in communicatie activiteiten in een dienstverlenend bedrijf bij het hogere segment van de markt in de gebiedsontwikkeling in de publieke sector;
 • Je bent een ondernemende communicatie professional die zelfstandig teksten kan schrijven/redigeren en input van al onze managers omzetten naar een communicatie product met de juiste toonzetting voor de doelgroep;
 • Je bent handig en creatief op socialmediaplatforms;
 • Je bent strategisch, overtuigend, verbindend en politiek-bestuurlijk sensitief;
 • Je bent 24-32 uur per week beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

RPR Stakeholdermanagers is een “vooruitprikkelend” en “eigenzinvol” bedrijf wat zijn eigen identiteit heeft ontwikkeld binnen het procesmatig aansturen van grote en kleine gebiedsontwikkelingen. Ze nemen eigenaarschap én verantwoordelijkheid voor het in beweging brengen en houden van een beoogde (her)inrichting van de ruimte. Ze maken hierbij graag nieuwe verbindingen en durven eigenwijs buiten de gebaande paden te gaan.  Middels energie-gevende werkvormen en vernieuwende en onderscheidende oplossingen richtingen intern en naar de klant, wordt het doel van de klant bereikt. 

RPR is een organisatie die samenhang vertoont in DNA, in normen en waarden, in energie en in vakteamschap. Men ontwikkelt een eigen cultuur waarin men energie van elkaar krijgt. Een uitstraling, houding en gedrag van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat je doet. Het is een organisatie met ambitieuze en gepassioneerde mensen met een groeiambitie  van 12 FTE naar 40 FTE.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisrange € 4.000,- en € 5.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek;
 • Bijdrage zorgverzekering vergoeding van 50% van de premie met een maximum van €100,- bruto per maand;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • 25 vakantie dagen op basis van een 40-urige werkweek. 


Functie:Communicatiespecialist
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4800
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proud People via may.el.salih@proudpeople.nl of 31355288366. Of bezoek hun website https://proudpeople.nl/vacatures/communicatiemedewerker-ZR_8o_X3g2e7c7R0/.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Communicatiemedewerker Proud People 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures