Vacature Communicatieadviseur

Communicatieadviseur in Reeuwijk

Functieomschrijving:

Ben jij een ervaren communicatieadviseur met een passie voor schrijven, redigeren en het uitvoeren van een communicatiestrategie? Voor onze opdrachtgever RPR Stakeholdersmanagers zijn wij op zoek naar een Communicatieadviseur die deze nieuwe rol zal opzetten en uitbouwen!

Als Communicatieadviseur verzorg je de coördinatie en productie van alle communicatiemiddelen, in afstemming met de Algemeen Directeur Raoul. De input die je krijgt van de managers zet je om naar een communicatie product met de juiste toonzetting voor de doelgroep. Je bent strategisch ingesteld om een jarenplan op te stellen betreft de communicatie maar weet je ook welke toonzetting je moet gebruiken om klanten in het hoger segment te bereiken, denk hierbij aan wethouders of directeuren van miljardenprojecten. Je maakt deel uit van het Expansie Team, onder leiding van de Algemeen Directeur. Hierbinnen vorm je samen met de Marketeer en de Relatiemanager een krachtig team, gericht op de expansie van RPR.

Dit ga je doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van alle externe communicatie van RPR;
  • Je bewaakt de huisstijl in alle externe communicatie middelen;
  • Je kan de drijfveren van onze opdrachtgevers en het DNA van ons bedrijf goed en snel doorgronden en vanuit dit inzicht strategische communicatie uitingen opzetten.

Functieisen: 

  • Je hebt werkervaring in communicatie activiteiten in een dienstverlenend bedrijf  in bijvoorbeeld de markt van gebiedsontwikkeling in de publieke sector;
  • Je bent een ondernemende communicatie professional die zelfstandig teksten kan schrijven/redigeren en input van al onze managers omzetten naar een communicatie product met de juiste toonzetting voor de doelgroep;
  • Je bent handig en creatief op socialmedia platforms;
  • Je bent strategisch, overtuigend, verbindend en ­politiek-bestuurlijk sensitief;

Bedrijfsprofiel: 

RPR Stakeholdermanagers is een “vooruitprikkelend” en “eigenzinvol” bedrijf wat zijn eigen identiteit heeft ontwikkeld binnen het procesmatig aansturen van grote en kleine gebiedsontwikkelingen. Ze nemen eigenaarschap én verantwoordelijkheid voor het in beweging brengen en houden van een beoogde (her)inrichting van de ruimte. Ze maken hierbij graag nieuwe verbindingen en durven eigenwijs buiten de gebaande paden te gaan. Middels energie-gevende werkvormen en vernieuwende en onderscheidende oplossingen richtingen intern en naar de klant, wordt het doel van de klant bereikt.

RPR is een organisatie die samenhang vertoont in DNA, in normen en waarden, in energie en in vakteamschap. Men ontwikkelt een eigen cultuur waarin men energie van elkaar krijgt. Een uitstraling, houding en gedrag van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat je doet. Het is een organisatie met ambitieuze en gepassioneerde mensen met een groeiambitie  van 12 FTE naar 40 FTE.Functie:Communicatieadviseur
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proud People via adinda.breukelman@proudpeople.nl of 31355288366. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Communicatieadviseur Proud People 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures