Vacature Accountmanager Binnendienst

Accountmanager Binnendienst in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)172 630 999

Accountmanager Binnendienst

chevron_right

Wij zoeken een Accountmanager Binnendienst!

Bij GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Dat vereist dagelijks een topprestatie van ons volledige team, en jij kunt hierin een essentiële rol spelen!

Kun jij maximaal rendement uit het kipschap van jouw klant halen? Ben je commercieel tot op het bot? Dan hebben wij een prachtfunctie voor je. Eentje waarin je geheid je ei kwijt kunt.

Jouw werkdag:

Als Accountmanager Binnendienst versterk je de relatie met onze klanten. Je stelt je daarbij continue de vraag: hoe help ik mijn klant verder? Daarvoor maak je elke dag gebruik van korte lijntjes. Naar je klant, maar ook naar je collega's. Met die info en jouw daadkracht zorg je steeds weer voor een flinke boost.

Ontwikkel je een actie? Pas je de prijs aan? Ga je voor kakelverse productinnovatie? Of zet je vol in op opvallende marketing? Dankzij jouw inzicht -en je acties- draait het kipschap in jouw supermarkt continue op volle toeren. Dat is een spel waar jij plezier in hebt. Niet alleen vanwege je ervaring op hoofdkantoor niveau, maar ook vanuit je feilloze vaardigheden en expertise.

Niet alleen ben je een liefhebber van de laatste foodtrends, maar je bent er ook als de kippen bij om ze te ontdekken. Jouw brede visie strekt zich uit over assortiment, productontwikkeling, prijsstrategieën en innovatie. Dat alles komt samen in een messcherp accountplan. Samen met je klant en je collega's vorm je een ijzersterke keten. Jij krijgt dingen voor elkaar. Als Accountmanager heb je een sterk coördinerend vermogen, waarbij je in controle bent over de lopende actiepunten van je klant, zodat alle processen gestroomlijnd en effectief verlopen.

 • Je voert gesprekken op hoofdkantoor niveau en bent de drijvende kracht achter de samenwerking met de retailer
 • Je maakt analyses en komt met verbeteringen om de categorie te laten groeien
 • Je zorgt ervoor dat volume, verkrijgbaarheid en marktaandeel van onze kipproducten (nog) groter worden
 • Je bent een strategische partner mét visie en onderzoekt constant hoe je onze klanten nog beter van dienst kan zijn
 • Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor onze klanten en geeft advies over het inkoopbeleid en marketingmix. Intern en extern coördineer je alles zo efficiënt mogelijk
 • Je maakt rapportages en geeft (product)presentaties aan de klant.
 • Je ben intern de spil om alle klantacties naar de organisatie te vertalen en de voortgang hierop te bewaken
 • Je bent administratief sterk en zorgt dat je data en files netjes en gestructureerd zijn gearchiveerd.
 • Je bent punctueel en je kan meerdere ballen in de lucht houden, zonder het overzicht te verliezen

Jouw kwaliteiten:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen foodretail is een pré
 • Je broedt op rake accountplannen en voert deze feilloos uit
 • Je ziet 'the bigger picture': van productie tot aan de consument
 • Je bent klantgericht zonder het belang van de eigen organisatie uit het oog te verliezen
 • Je bent enthousiast en met je proactieve/positieve houding zorg je ervoor dat jouw klanten de leukste klanten van de organisatie zijn.

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de uitdagende wereld van food. Je komt te werken binnen een enthousiast team en een groeiende en gezonde organisatie. Je kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris.

Reageren?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar . Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met .Functie:accountmanager binnendienst
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandKip via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Accountmanager Binnendienst GroenlandKip 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures