Vacature Verkoop Binnendienst Medewerker

Verkoop Binnendienst Medewerker in Bodegraven

+31 (0) 172 55 3000

MAAZ Cheese is een totaalleverancier van Europese kazen en een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap ligt de focus altijd op een duurzame relatie met onze klanten. MAAZ Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. MAAZ Cheese werkt samen met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducten, beschikt over moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum in Bodegraven.

Ter ondersteuning van de afdeling Sales BeNeDu zijn wij op zoek naar een stressbestendige, klantvriendelijke en enthousiaste

Verkoop binnendienst medewerker m/v (40 uur)

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor sales? Heb je een klantgerichte instelling en ben je in staat om met jou commerciële talent relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

 • Volledige verwerking voor het tijdig en volledig leveren van klantorders voor onze klanten in Nederland, België en Duitsland;
 • Samen met de accountmanager verantwoordelijk voor een deel van het klantenbestand;
 • Proactief klantcontact m.b.t. orderverwerking, klachtafhandeling, (product)vragen et cetera;
 • Afhandelen van alle bijkomende administratieve werkzaamheden;
 • Registreren en afhandelen van gemelde klachten;
 • Rapporteren van bijzonderheden aan de procesmanager;
 • Je hebt als 'spin in het web' dagelijks contact met andere interne afdelingen voor de soepele afhandeling van klantorders.

Wij vragen

 • Mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een ondernemende, flexibele en accurate instelling;
 • Je werkt secuur en zelfstandig, maar werkt ook graag in een team;
 • Beschikt over de communicatieve vaardigheden om zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels te communiceren. Frans is een pre;
 • Je hebt ervaring met MS office (Outlook, Word, Excel);
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden

Een uitdagende veelzijdige functie in een snel groeiend bedrijf en collegiale omgeving met mogelijkheden tot doorgroei. Salaris en secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Interesse

Zoek je een veelzijdige functie in een razendsnel groeiend bedrijf? Stuur dan voor 31 januari 2024 je sollicitatie met CV en motivatie naar . Voor vragen kunt u contact opnemen met Kristel Zijerveld .

Ons bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur die zich kenmerkt door dynamiek en resultaatgerichtheid zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen. Binnen ons bedrijf werken alleen collega's die sterk betrokken zijn bij alles wat zij doen en ondernemen.

INTERESSE?

Stuur dan voor 31 januari 2024 je sollicitatie met CV en motivatie naar .Functie:medewerker verkoop binnendienst
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MAAZ Cheese via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Verkoop Binnendienst Medewerker MAAZ Cheese 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures