Vacature Zwemvrijwilliger

Zwemvrijwilliger in Zwammerdam

Organisatiegegevens

Naam organisatie:

Ipse de Bruggen Zwammerdam

Informatie over deze organisatie

Ipse de Bruggen biedt zorg voor verstandelijk- en meervoudig gehandicapten. Wij staan voor een goed leven van onze cliënten. Zij zijn zelf de baas over hun leven. Wij leren ze zoveel mogelijk zelf te doen. Wat ze zelf kunnen, samen met familie en vrienden, doen ze ook zelf. Bij Ipse de Bruggen gaat het om de cliënt, de familie, vrienden en begeleiders. Samen regelen en samen beslissen zijn uitgangspunten waar wij in geloven. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen deze doelen worden behaald!

 • Vacaturetitel

  Zwemvrijwilliger voor Woutershof

 • Naam organisatie

  Ipse de Bruggen Zwammerdam

 • Werkzaamheden

  Op woensdagmorgen (buiten de schoolvakanties) gaat een groep cliënten met begeleiding van dagbesteding Woutershof naar zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn. Je gaat vanaf de Woutershof mee in de zwembus naar het zwembad. Je begeleidt een volwassen vrouw met het Syndroom van Down. Je helpt haar met omkleden en begeleidt haar naar het zwembad en helpt haar waar nodig. In het (ondiepe) water speelt de cliënt het liefst alleen met een balletje en vermaakt zichzelf.

 • Locatie
 • Categorie(ën)

  Activiteitenbegeleiding, Bewegen / sport en spel, Buddy / maatje, Geen specifieke voorkeur/anders, Gehandicapten, Overige

 • Dagdelen

  Woensdagochtend

 • Doelgroep

  18+, 65+

 • Gewenste vaardigheden
 • Bijzondere wensen / Nadere toelichting

  Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt. Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten). Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema's. Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje. En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.Functie:zwemvrijwilliger
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Zwemvrijwilliger Ipse de Bruggen 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures