Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Harmelen

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider vorm je een belangrijke schakel tussen de monteurs en projecten. De projecten zijn divers waardoor er altijd ruimte is om mee te denken in ontwikkeling van een te maken project. Doordat je meerdere projecten tegelijk voorbereid werk je gestructureerd en overzichtelijk, waardoor de projectgegevens en documenten actueel en beschikbaar zijn voor de monteurs.
Je inventariseert welke materialen er nodig zijn en zorgt ervoor dat deze tijdig aanwezig zijn. Je bent verantwoordelijk voor het vlot laten verlopen van de voorbereiding, planning en het opstarten van de werkzaamheden voor de monteurs. Tijdens de opstart draag je het project over naar de monteur. Je bespreekt welke aandachtspunten er zijn en wat de verwachtingen van de klant zijn.
Je hebt contact met de klant betreft planning en voortgang. Hierbij werk je nauw samen met de projectleider. Het financiële gedeelte neemt de projectleider op zich. Je hebt oog voor veiligheid, waar nodig regel je extra veiligheidsmiddelen.

Functie eisen

 • Je beschikt over relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt hart voor techniek, voor de zaak en voor de klanten
 • Je hebt een flexibele en ambitieuze persoonlijkheid
 • Je bent een teamplayer
 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en een afgeronde (technische) opleiding
 • Je bent klant- en servicegericht en communicatief goed onderlegd
 • Naast de nodige uitdagingen in jouw projecten ben je ook in staat om mee te denken in het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen
 • Woonachtig in de regio

Wij bieden

 • Een marktconform salaris
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Werken binnen een jong en informeel bedrijf met gemotiveerde collega's
 • Afwisselde projecten/klussen, zowel zelfstandig als in teamverband
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime arbeidsovereenkomst

Waarom Priotec

Je komt te werken in een jong en groeiend bedrijf in een (of meerdere) van de volgende specialisaties; elektrotechniek, service en onderhoud, beveiliging, datanetwerken, duurzaamheid en inspecties. Je krijgt een leuke en afwisselende baan, waar geen dag hetzelfde is! We hebben uitdagende projecten en ruimte voor eigen ideeën en inbreng.
Wij werken samen in ons team van ongeveer 25 enthousiaste en betrokken medewerkers. Naast samen streven naar een mooi eindresultaat vinden we het teamgevoel ook belangrijk. Zo organiseren we regelmatig een uitje en is de barbecue een gezellige jaarlijkse traditie geworden.


Over Priotec

Wat werken bij Priotec uitdagend maakt? Priotec werkt met een feilloos op elkaar ingespeeld team dat beschikt over ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek. Voor elk project bieden wij een passende oplossing. Onze projecten zijn voornamelijk in de woningbouw, utiliteit maar ook in de retail en horeca. Daarbij kan het gaan om nieuw- en verbouw, verbetering van een bestaande installatie maar ook het onderhoud van de installaties en bijbehorende systemen. Neem gerust een kijkje op onze website voor onze afgeronde projecten: www.priotec.nl/projecten
Kun jij zelfstandig werken op gevarieerde projecten en ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende werkplek? Dan past deze baan bij jou!Functie:werkvoorbereider
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Priotec Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Werkvoorbereider Priotec Beheer 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures