Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Zwammerdam

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Vrijwilliger - Dagbesteding Het Nest

IP07062

Heb jij een hobby die binnen onze dagbesteding past en vind je het inspirerend om onze cliënten hierin mee te nemen? Reageer dan snel, we kijken naar je uit!

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Wij zijn dagbesteding Het Nest. Wij zijn gevestigd op de Rijksstraatweg. Een landelijke buitenlocatie van Ipse de Bruggen Zwammerdam. Hier werken wij met mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Binnen onze locatie staan wij voor samenwerking en ontwikkeling. Iedereen heeft het recht in zijn kracht te staan en waar mogelijk nieuwe dingen te leren.

Jouw baan als vrijwilliger

Je bent een vrijwilliger die bezig wil zijn met je eigen hobby en kwaliteiten en je vindt het inspirerend anderen hierin mee te nemen. Je kunt je kwaliteiten inzetten bij houtbewerking, (moes)tuinieren, koken en creatieve activiteiten. Ook mensen met affiniteit met klein vee zijn van harte welkom. Betrokkenheid kan op allerlei verschillende manieren worden ingevuld. Wij komen graag in contact met mensen die kijken naar mogelijkheden.

Jouw profiel

Ervaring met onze doelgroep is geen pre maar we verwachten dat jij een voorbeeldfunctie kan zijn voor onze cliënt. Na een inwerkperiode kan je zelfstandig aan de slag. Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent flexibel ingesteld. Je wilt en kan samenwerken met onze cliënten en medewerkers om er een geslaagde dag van te maken. Jouw agenda is leidend maar een regelmatige structuur heeft wel duidelijke voorkeur.

De wensen vanuit de cliënt: sociaal (makkelijk in contact), gezellig en in het bezit van een berg humor.

Wat wij bieden

Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden, een regelmatige structuur heeft wel de voorkeur.
Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

  • Je wordt enthousiast ingewerkt.
  • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten).
  • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema's.
  • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje.
  • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met , tel: .

Publicatiedatum

14.10.2023

Solliciteer voor

04.12.2023

Algemene informatie

Adres

Rijksstraatweg 5 , 2471 XE Zwammerdam

Match criteria

Type vacature

  • Vrijwilliger

Gewenst aantal uren

  • 1 - 8 uur

Standplaats

  • Zwammerdam


Functie:vrijwilliger
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Vrijwilliger Ipse de Bruggen 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures