Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Bodegraven

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR (BODEGRAVEN)

VRACHTWAGENCHAUFFEUR

Vandersterre is een groothandel en verpakker van kaasspecialiteiten, die wij onder andere in eigen beheer produceren. We zijn succesvol in het produceren, veredelen (opleggen en rijpen), verpakken en vermarkten van een hoogwaardig assortiment kaas. Vanuit een traditionele kaashandel zijn we inmiddels uitgegroeid naar een sterke nationaal en internationaal opererende onderneming en actief in meer dan 80 landen.

Voor onze afdeling Transport zijn wij op zoek naar een:

Vrachtwagenchauffeur (24 uur - 40 uur)

Wat ga je doen?
In deze functie vervoer je verschillende orders, op verschillende routes door het hele land! Jij bent het gezicht van ons bedrijf en verantwoordelijk voor het op tijd afleveren van onze orders ofwel verantwoordelijk voor blije klanten! De routes waar je op ingepland zal worden zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn tussen 5.00 uur en 16.00 uur.

Wie ben jij?

  • Ervaring als chauffeur;
  • In het bezit van een rijbewijs C en code 95;
  • Parttime of fulltime inzetbaar;
  • Positief ingesteld en je werkt nauwkeurig.

Wat wij bieden

Een salaris conform cao Partikulier Kaaspakhuis bedrijf; Onderdeel van een ambitieus team binnen een groeiende organisatie;

Functie:vrachtwagenchauffeur
Startdatum:18-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vandersterre Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Vrachtwagenchauffeur Vandersterre Groep 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures