Vacature Vrachtwagenchauffeur LZV

Vrachtwagenchauffeur LZV in Bodegraven

Functie omschrijving

Stap binnen bij een gerenommeerd familiebedrijf dat zijn sporen in de branche ruimschoots heeft verdiend! Dit bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder distributie, warehousing en containerhandling, en hun wagenpark bestaat uit een indrukwekkende vloot van driehonderd vrachtwagens en blijft groeien. En op dit moment hebben ze JOU nodig als vrachtwagenchauffeur LZV voor nachtelijk werk!

Wat staat je te wachten?

Als vrachtwagenchauffeur LZV ga jij 's nachts naar diverse bedrijven en distributiecentra om af te koppelen en aan te koppelen. Je werkdagen lopen van maandag tot en met vrijdag, met een starttijd tussen 19:00 en 23:00 uur en de mogelijkheid om prachtige lange dagen van 10-12 uur te maken. Af en toe kan het voorkomen dat je om 01:00 uur begint, dus een flexibele instelling wordt enorm gewaardeerd. Als beloning wacht een geweldige baan als vrachtwagenchauffeur LZV op je. Bovendien biedt onze opdrachtgever chauffeurs met minstens vijf jaar ervaring op een CE-combinatie de kans om een LZV-cursus te volgen.

Ben jij de topper die we zoeken?

Droom je van een baan als vrachtwagenchauffeur LZV in de nacht? Wacht dan niet langer! Stuur direct jouw cv naar 030@iqselect.nl of bel ons op 030-3076000 en zet jouw carrière in de hoogste versnelling!

Functie eisen

  • Rijbewijs CE
  • Code 95 en bestuurderskaart
  • Een flexibele en klantvriendelijke werkinstelling
  • Ervaring als vrachtwagenchauffeur LZV is een pre

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform TLN CAO
  • €900 tot €1100 bruto per week 
  • Reiskosten
  • Zicht op een vaste baan

IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transportFunctie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQSelect via nieuwegein@iqselect.nl of 0180-745747. Of bezoek hun website https://www.iqselect.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Vrachtwagenchauffeur LZV IQSelect 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures