Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Bodegraven

Wie is de opdrachtgever?

Voor een prachtig Nederlands transportbedrijf zoeken we een vrachtwagenchauffeur voor palletwerk. De opdrachtgever is in heel Nederland actief. Het bedrijf biedt jou heel veel mogelijkheden als vrachtwagenchauffeur.

Wat ga je doen? 

Het gaat om winkeldistributie. Je vervoert pallets die je lost met een elektrische pompwagen. Het zijn mooie en lange, landelijke ritten met weinig stops/adressen. Je kunt verschillende diensten draaien. Zoals nachtdiensten van 19:00 tot ongeveer 04:00 uur. Of van 23:00 tot ongeveer 10:00 uur. Ook een middag/avonddienst van 14:00 - 15:00 uur tot ergens in de avond is mogelijk. In de nacht rijd je vooral sleuteladressen. Lekker relaxed en geen drukte op de weg! Je werkt circa vijftig uur in de week. Je rijdt van maandag tot en met vrijdag en soms op een zaterdag. Wanneer je de zaterdag werkt, ben je doordeweeks een dag vrij. Als je parttime of alleen in de weekenden wilt werken, is dit zeker bespreekbaar.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Vind jij het prettig zelf te bepalen welke dienst je draait? En wil je een leuke baan als vrachtwagenchauffeur palletwerk? Meld je dan snel aan voor deze vacature. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-3076000 of mail naar 030@iqselect.nl.Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:15-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Vrachtwagenchauffeur IQ Select 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures