Vacature Storingsmonteur

Storingsmonteur in Bodegraven

Over de functie

Als Storingsmonteur zijn dit jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Storingen oplossen: Je houdt je bezig met het oplossen van diverse mechanische, elektrische, en pneumatische storingen bij de volledige (PLC-gestuurde) afvullijnen en bijbehorende apparatuur.
 • Oorzaakanalyses uitvoeren: Je draagt bij aan analyses om de oorzaken van storingen te begrijpen en te voorkomen dat ze opnieuw optreden.
 • Onderhoudswerkzaamheden uitvoeren: Je voert (preventief) onderhoud uit om storingen te minimaliseren.
 • Documentatie bijhouden: Je documenteert opgeloste storingen in het onderhoudsbeheersysteem SAP PM.
 • Meedenken en verbeteren: Je neemt deel aan verbetervoorstellen en helpt mee bij de implementatie ervan.

Als Storingsmonteur ben je samen met 14 collega-monteurs onderdeel van de Technische Dienst bij Refresco Bodegraven. Je kunt ingezet worden op verschillende locaties, waaronder diverse machines op onze acht productielijnen, installaties in de siroopkamer, utiliteiten (stroom, waterbehandeling, compressoren, enzovoort), of gebouwinstallaties. Het machinepark is zeer divers, met een mix van oudere apparatuur en moderne, geavanceerde machines. De plant is voortdurend in ontwikkeling en beweging, waardoor geen dag hetzelfde is in deze uitdagende technische rol. Kortom, een baan waarin je elke dag wordt uitgedaagd, omringd door fijne collega's!

Over het bedrijf

Er is iets unieks aan ons bedrijf. Misschien ben je niet bekend met onze naam, maar onze producten zijn dat zeker wel. In Noord-Amerika en Europa leveren we dranken aan gerenommeerde retailers en A-merken - variërend van gebotteld water tot frisdranken en van sappen tot sportdrankjes. We zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen, breiden onze horizon uit en laten ons bedrijf groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken in een van onze productiefaciliteiten of die een ondersteunende rol willen spelen op een van onze kantoren.

We belonen jouw inzet met:

 • Geld: Een competitief salaris tussen €3.227 en €4.164 (op basis van fulltime) met een ploegentoeslag van 31% voor een 5-ploegensysteem.
 • Extra geld: Een vakantietoeslag van 8%, een variabele bonus tot 1,5%, een vaste eindejaarsuitkering, en een reiskostenvergoeding.
 • Vrijheid: 25 vakantiedagen plus extra vakantiedagen afhankelijk van je leeftijd.
 • Waardering: Een jaarlijkse salarisverhoging gebaseerd op je prestaties.
 • Vastigheid: Mogelijkheid op een vast contract in de toekomst.


Functie:Storingsmonteur
Startdatum:4-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PDZ Uitzendbureau via onbekend of 31793030312. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Storingsmonteur PDZ Uitzendbureau 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures