Vacature Stagiair(e) Marketing

Stagiair(e) Marketing in Bodegraven

Stagiair(e) Marketing

Fresh Unieke Mondzorg zoekt een enthousiaste stagiair(e) marketing voor 4/5 dagen in de week voor op ons kantoor in Bodegraven.

Fresh Unieke Mondzorg opereert in heel Nederland, gericht op de kwetsbare mens. Voor ons kantoor in Bodegraven zoeken wij een stagiair(e) die in zijn/haar MBO of HBO opleiding bezig is met marketing en social media. Wij zoeken iemand voor 4 tot 5 dagen in de week. De plaats waar je werkt is Bodegraven, maar af en toe werk je ook op locatie of vanuit huis. Het is een leerzame stage waarbij je veel zelfstandig mag werken, maar ook de begeleiding krijgt die je nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Wat ga je doen?

Bij Fresh Unieke Mondzorg ga je aan de slag met onze social media kanalen, bezoek je onze locaties voor interviews met personeel, maak je foto's voor de website/socials en denk/werk je mee met alle marketing-gerelateerde zaken.

Wie ben jij?

• Goede beheersing van de Nederlandse taal;


• Creatief op het gebied van content creatie;

• Verstand van software programma's als Adobe Photoshop, InDesign en Premiere Pro;

• Je vindt het leuk om verhalen te bedenken en uit te werken;

• Het hebben van een rijbewijs is een vereiste;

Wat bieden wij?

• Een prima stagevergoeding en vergoeding van reiskosten;

• Uitdagende en afwisselende werkzaamheden;

• Regelmatige borrels, team-uitjes en trainingen;

• Een jong, dynamisch en enthousiast team;


Fresh Unieke Mondzorg is hét mondzorgteam voor zorgafhankelijke, kwetsbare mensen zoals ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische patiënten. Met vaste teams zoeken wij hen op in de eigen leefomgeving: een verpleeghuis, zorginstelling, woongroep of thuis (via thuiszorg). Persoonlijke aandacht is voor ons net zo belangrijk als deskundige mondzorg. De kleine mondzorgteams op locatie werken nauw samen en hebben allen één doel: het aanbieden van (mond)zorg op maat.

Onze Fresh
Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Over Fresh

Fresh Tandartsen heeft op dit moment 39 praktijken verspreid door heel Nederland. We hebben samen met ons team aandacht voor de mens. Onze missie? We willen de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren. Bij ons is de patiënt in goede handen, handelen we professioneel en houden we rekening met zijn/haar wensen. Achter de schermen staat het Fresh Service & Expertise Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.Functie:stagiair marketing
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Stagiair(e) Marketing Fresh Service Center 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures