Vacature Stagiair Content Marketing

Stagiair Content Marketing in Bodegraven

Logo donkey mobile kerk app

Bouwen aan een baanbrekende kerk-app .


Heb jij een passie voor mobiel en gemotiveerd om mee te bouwen aan een moderne kerk beleving?


Instagram, Uber, Spotify, Twitter en WhatsApp bepalen wat wij verwachten van mobiele apps. Voor een individuele kerk is deze standaard onmogelijk om te bereiken. Daarom hebben we bij Donkey Mobile een app gebouwd die die kwaliteit toegankelijk maakt voor kerken. Inmiddels zijn er bijna 300 kerken die daar gebruik van maken. Onze apps vergroten de betrokkenheid op elkaar in de gemeente, verhogen de collecte inkomsten en vergemakkelijken de organisatie.


Wij willen heel graag doorgroeien en doorbouwen. Daar hebben we jou voor nodig!

Development

Front-end developer (web)

Heb jij front-end ervaring en wil je die graag inzetten voor de toekomst van de kerk? Wij zoeken een getalenteerde front-end developer die onze gebruikersinterface naar een hoger niveau tilt!

iOS developer

Wordt jij het kloppende hart van ons iOS-app development team? Werken met apps die straks in de handen liggen van meer dan 80.000 dankbare gebruikers? Kijk snel naar de vacature!

Kom jij onze epische Android team versterken? Wil jij ook graag de kerk voorzien van een briljant native geoptimaliseerde ervaring? Dan hebben wij zeker een plek voor jou!

Ben jij een gedreven code knaller? Wij zoeken iemand die onze back-end verder gaat uitbouwen. Een cruciale rol in een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met het beste van mobiele technologie.


Sales en Marketing

Business Developer ( Sales )

Wij hebben een fantastische app gebouwd, alleen nu moeten we dit aan zoveel mogelijk kerken vertellen. Dat is de kern van een salesrol bij Donkey Mobile. Iets voor jou?

Business Developer (Inside)

Vanuit ons kantoor in Bodegraven ben jij aanspreekpunt en zorg je voor de correcte afhandeling van ons sales-proces.

Communicatie specialist (Sales)

Vanuit ons kantoor in Bodegraven ben jij aanspreekpunt en zorg je voor de correcte afhandeling van ons sales-proces.

Stagiair content marketing

Wil jij stage lopen bij een zeer ambitieus bedrijf en je talenten inzetten voor de opbouw van de kerk? Wij zoeken voor volgend jaar een stagiair Content Marketing die ons gaat ondersteunen.

Content Marketing stage

Ons team bouwt een baanbrekende kerk app. Maar hoe vertellen we Nederland over de kwaliteit die wij bieden? En daarna aan de hele wereld? Wil jij onze missie ondersteunen met de beste marketing? Reageer dan snel op onze vacature voor Marketing stagiair.


Enthousiast over wat we bij Donkey Mobile aan het bouwen zijn? Laat je gegevens hiernaast achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ook een mailtje sturen naarFunctie:stagiair content marketing
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Donkey Mobile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Stagiair Content Marketing Donkey Mobile 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures