Vacature Service Medewerker Reinigen HVAC Installaties en Technische Ruimten

Service Medewerker Reinigen HVAC Installaties en Technische Ruimten in Bodegraven

Tolnasingel 18 2411 PV Bodegraven

Service Medewerker reinigen HVAC installaties en Technische Ruimten

Dophou is een middelgrote speler in de onderhouds- en installatietechniek. Dag in dag uit staan we klaar voor bijzondere opdrachtgevers in het hele land. Zij vragen slimme onderhouds- en installatieoplossingen


De organisatie bestaat uit meerdere teams en de communicatielijnen zijn kort. In onze teams werken 40 gekwalificeerde medewerkers. Dophou'ers noemen we ze. Deze Dophou'ers zijn gewend aan de juiste balans tussen duidelijkheid en autonomie in hun functie. We weten ook waar we het voor doen. Dat zorgt voor betrokkenheid, energie en ondernemerschap op de werkvloer. We geven iets extra's. Het resultaat? Een plezierige flow in planning, processen en slimmere oplossingen. Wegens groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een Service Medewerker voor het reinigen van klimaatinstallaties en technische ruimten


Functie omschrijving

Als Service Medewerker verricht je reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouw gebonden klimaat (HVAC) installaties (o.a. luchtbehandelingskasten, fancoilunits) en technische ruimten. Je verzorgt op een adequate wijze de bijbehorende servicerapportages. Je werkt zo veel mogelijk in je eigen regio en hebt een bedrijfswagen ter beschikking.


Je signaleert vroegtijdig vervangings- en reparatie werkzaamheden aan de installaties. Meestal werk je zelfstandig, maar je kunt ook in teamverband worden ingezet.

Tenslotte ben je het gezicht van onze organisatie en daarom stel je jezelf klantgericht op.


Hoe werken we bij Dophou?
In ons team werken 40 gekwalificeerde medewerkers, Dophou'ers noemen we ze. Iedereen krijgt veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. We weten ook waar we het voor doen.

Wat verwachten we van jou?
Voor de vacature Service Medewerker herken jij jezelf in onderstaande functie wensen en eisen:

 • Je beschikt over LBO/MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met techniek en wilt hierin graag verder leren
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je woont in de driehoek Rotterdam - Amsterdam - Utrecht

Competenties die bij deze functie horen: servicegericht, representatief, betrouwbaar, betrokken, oplossingsvermogen, planmatig, verantwoordelijk, nauwkeurig.

Wat bieden we jou?
Voor deze uitdagende, afwisselende functie in een dynamische en plezierige werkomgeving bieden wij een aantrekkelijk salaris maar daarnaast ook uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Dophou valt onder de CAO Metaal & Techniek. Daarin zijn de volgende zaken opgenomen:

 • Een bovengemiddeld salaris
 • Een 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Werkgeversbijdrage pensioenpremie
 • Beschikking over een bedrijfswagen
 • Beschikking over laptop, tablet en smartphone

Spreekt de vacature je aan? Mail dan je CV en korte motivatiebrief naar
Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je deze ook per mail aan ons stellen of ons bellen op nummer en vragen naar Dienstverband Eerst betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Functie:service medewerker hvac technisch
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DOPHOU via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Service Medewerker Reinigen HVAC Installaties en Technische Ruimten DOPHOU 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures