Vacature Sales Executive

Sales Executive in Bodegraven

Business Developer (Inside)

Bij Donkey Mobile werken we dagelijks aan onze missie om kerken het beste van mobiele technologie te geven. Omdat wij geloven dat voor de boodschap van de kerk alleen het beste goed genoeg is. We zoeken iemand die ons helpt bij het informeren, adviseren van en verkopen aan kerken. Vanuit ons kantoor in Bodegraven ben jij aanspreekpunt en zorg je voor de correctre afhandeling van ons sales-proces.


Wat we bieden:

  • Ora et Labora: Bij Donkey Mobile krijg je de unieke kans om vanaf het eerste moment betrokken te zijn bij een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met fantastische mobiele technologie. Als je de kerk een warm hart toedraagt en op zoek bent naar sales en marketing ervaring dan is dit een unieke gelegenheid om beide te combineren!
  • Competitieve vergoeding: Natuurlijk vinden we het prachtig om voor kerken te werken. Maar bij Donkey Mobile willen we je ook een marktconform salaris bieden. Sales werk is ook prestatiegericht dus zullen we met elkaar een uitdagende bonusregeling bespreken.
  • Bezield team: We werken met elkaar aan de missie van Donkey Mobile. En zijn gemotiveerd om echt een baanbrekend product neer te zetten. Dat is het doel wat ons bij elkaar heeft gebracht. Iedereen levert zijn bijdrage en binnen deze sfeer willen we elkaar stimuleren en tot grotere hoogtes stuwen. Nadrukkelijk willen we een open cultuur creëren waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
  • Doe het samen: Bij Donkey Mobile bouwen we met hele team aan onze apps, maar stralen we ook uit dat we het samen doen. Iedereen is betrokken bij een nieuwe kerk die live gaat en helpt en denkt mee. Daarnaast hebben we in het team flink wat expertise die het werk aangenamer maakt.
  • Mario Kart Battle: Hard werken betekent ook hard ontspannen dus doe mee aan onze dagelijkse Mario Kart Battle. Klein tipje van de sluier: onze UX-Designer is de ongekroonde Mario Kart koning. Werk aan de winkel dus!

Bouw aan een moderne kerk

Competitief salaris

Start up vibeFunctie:sales executive
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Donkey Mobile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Sales Executive Donkey Mobile 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures