Vacature Projectleider Vastgoed

Projectleider Vastgoed in Bodegraven

Als Projectleider heb je de leiding over het uitvoeren van grootschalig onderhoud aan bestaand vastgoed, met een focus op het verduurzamen en verbeteren van woningen. Je coördineert energetische maatregelen in combinatie met noodzakelijk onderhoud, variërend van balkonverbreding tot isolatie van kelders en installaties.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het volledige proces, inclusief coördinatie, begeleiding en planning van de projecten. Dit doe je in nauwe samenwerking met het team, onderaannemers en leveranciers. Jouw impact wordt zichtbaar wanneer het project wordt voltooid met hoogwaardige kwaliteit, financiële gezondheid en tevredenheid van de klant. Het is een dynamische functie waarin technische expertise en communicatieve vaardigheden centraal staan.Functie:Vastgoed Projectleider, Projectorganisator Vastgoed
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 9999
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via n.ambtman@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 96. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Projectleider Vastgoed Eminent Groep 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures