Vacature Projectadministrateur Bouw

Projectadministrateur Bouw in Noorden

Als financiële raadgever en projectcontroller ben jij de spil in het beheren van de financiële aspecten van diverse projecten. Jij zorgt voor een nauwkeurige projectadministratie, houdt de budgetten van de werkbegroting strak in de gaten en detecteert tijdig budgetoverschrijdingen. Samen met de projectleider of projectontwikkelaar stel je gedetailleerde financiële rapportages op. Met jouw diepgaande kennis van financiële processen verbeter je continu de efficiëntie en optimalisatie binnen het team.

Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zorgen voor heldere en effectieve interacties met zowel interne als externe stakeholders, waardoor het team nog beter kan presteren.Functie:Bouwkundig administrateur, Projectadministrateur
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Projectadministrateur Bouw Eminent Groep 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures