Vacature Production Engineer

Production Engineer in Bodegraven

Direct contact?

Direct advies over uw project?

Geef uw wensen of eisen door en ontvang snel en geheel vrijblijvend advies:

Aanvraag

Doe hier uw aanvraag

Laat een terugbelverzoek achter

Production Engineer

Dit zijn wij

Promatrix staat in het teken van innovatie en vooruitstrevendheid. We zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige kunststofproducten. We engineeren, verspanen en spuitgieten alles onder een dak in Bodegraven. Zonder twijfel de belangrijkste Pro bij Promatrix: onze medewerkers. Want al heb je nog zulke hoogstaande machines, een goed eindproduct kan alleen maar tot stand komen dankzij de creativiteit en kunde van een team van mensen.

Dat bieden wij jou

 • Een fulltime functie (40 uur p/w) met een salaris tussen de € 2.500 - € 4.000 bto op basis van 40 uur
 • Een organisatie waar jouw technische kennis wordt gewaardeerd
 • Een hecht team met enthousiaste, vakkundige collega's
 • Een hightech omgeving die innovatie hoog in het vaandel heeft staan
 • Gezellige gezamenlijke lunches en borrels
 • Veel vrijheid om je functie naar eigen visie in te richten

Dit zoeken wij in jou

 • Je hebt uitstekend technisch inzicht;
 • Je bent communicatief sterk en stressbestendig;
 • Je hebt een flexibele houding en bent oplossingsgericht;
 • Je werkt overzichtelijk en gestructureerd;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Een voorbeeld van jouw week

Maandag: Je start deze week met het verwerken van een BOM voor een nieuwe productieorder die de Production Administrator heeft vrijgegeven. Je inventariseert wat er besteld moet worden, wat er nog op voorraad is en welke productiemiddelen hiervoor nodig zijn.

Dinsdag: Vandaag ben je bezig met het controleren van tekeningen die de afdeling Engineering bij je heeft aangeleverd. Je kijkt of alles klopt en maakbaar is en schakelt daarna met de Production Planner. Vervolgens ga je de kwaliteitsdocumentatie voorbereiden.

Woensdag: 's Ochtends ga je aan de slag met het bepalen van de productierouting van nieuwe werkorders aan de hand van de voorcalculaties. Je verzorgt de input waarmee de Production Planner vervolgens aan de slag kan. 's Middags zorg je ervoor dat de juiste mappenstructuur is aangemaakt.

Donderdag: Vandaag ben je voornamelijk bezig met opleveren van werkorders. Hiervoor overleg je met de Production Administrator om een aantal details te verifiëren.

Vrijdag: Op vrijdag loop je de routing van een aantal lopende projecten volledig na om zeker te weten dat alles volledig is en klopt. Je rondt de laatste zaken af zodat je volgende week weer overzichtelijk aan de slag kunt. Als afsluiting van de week drink je een gezellig borreltje met je collega's.

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie? Stuur dan je motivatie + CV per mail naar of neem direct contact op met ).Functie:production engineer
Startdatum:4-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Promatrix via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Production Engineer Promatrix 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures