Vacature Product Owner ERP

Product Owner ERP in Gouda

Expertises

Jij en Centric

Over ons

Product Owner ERP

HBO / WO 32-40 uur Gouda

Multitasken en een dubbele verantwoordelijkheid iets voor jou: het kan als Product Owner ERP-oplossing bij Centric.Deze uitdagende functie bestaat uit 2 verantwoordelijkheden. Het uitfaseren van onze huidige financiële backend en het beheren van ons nieuwe IFS-platform.

Wat jij doet

Eerste hoofdverantwoordelijkheid:
Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van een project om de functionele applicatiebeheerverantwoordelijkheid van onze huidige financiële backend, Finac en CS Service over te dragen van de Financiële Administratie naar Business Operations. Aangezien de kennis over deze systemen schaars is, is het essentieel om zo snel mogelijk met de kennisoverdracht te beginnen. Aangezien deze systemen echter zullen worden vervangen door IFS, moeten we op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor de korte termijn.
Tweede verantwoordelijkheid
Dat brengt ons bij spoor 2. Parallel aan het overdragen van de verantwoordelijkheden voor applicatiebeheer, is de volgende stap het afstemmen met project Alto voor de IFS-implementatie. Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het beheer van het IFS platform samen met een team van consultants en een architect, ondersteund door onze implementatiepartner. Je denkt mee met de wensen van de (interne) stakeholders en coördineert de continue stroom van vragen en ideeën van Centric collega's. Je onderhoudt en bent verantwoordelijk voor de backlog, je vertaalt businesswensen naar goede user stories en je past 'realistisch verwachtingsmanagement' toe. Wat doe je nog meer?

 • sturing geven aan het Scumteam
 • verbinding leggen tussen organisatie, de afdeling en het ontwikkelteam
 • prioriteiten coördineren
 • coördineren met andere Product Owners van verschillende platformen/applicaties
 • opstellen en onderhouden van het functioneel ontwerp, technische vereisten en documentatie

Verbinder met technische kennis zijn de kernwaardes waar we naar zoeken. Zet jij samen met je collega's de volgende stap in onze IT-performance?
We zijn allemaal professionals, maar we houden van een open en informele sfeer met veel vrijheid en ook tijd voor gezelligheid. Er is ruimte voor ontwikkeling en doorgroei, want we investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat is wat we belangrijk vinden.
Hier starten jouw kansen
Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.
Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 170 collega's van Centric Common Services. Onze klant is Centric! De staforganisatie van Centric, dat zijn wij. Wij zorgen en borgen alle voorwaarden die Centric nodig heeft om de beste partner te zijn voor haar klanten. Wij zorgen voor de 3.700 medewerkers, de security, de privacy, de communicatie, de facturatie, de processen, de software, de werkplekken, etc. Maar ook het kerstpakket, jouw verjaardagscadeau en de teddybeer voor jouw baby. Alles wat nodig is om Centric bedrijf te laten draaien en haar medewerkers het verschil te laten maken voor onze klanten

Dit breng je mee

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Product Owner ERP-oplossing toe met jouw:

 • HBO/Wo relevante opleiding
 • ervaring met soortgelijke functies binnen software ontwikkeling/onderhoud
 • het vermogen om bedrijfsprocessen te begrijpen en te evalueren.
 • technisch inzicht en analytische vaardigheden.
 • coördinatie- en communicatieve vaardigheden
 • in staat om ook in het Engels te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit krijg je

Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Product Owner ERP-oplossing succesvol uit te oefenen. Zo heb je veel ruimte om te bepalen hoe jij jouw werkweek indeelt. Ook kies je (deels) zelf waarvandaan jij werkt: vanaf kantoor, thuis of andere locaties. Verder kun je voor deze functie rekenen op:

 • een brutosalaris van max. €5500 per maand. Dit is op basis van een 40-urige werkweek
 • tot 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag die we in mei uitbetalen
 • een bijdrage aan je pensioen van 7,5% van je pensioengrondslag. Voor later
 • onbeperkte mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Centric helpt jou graag slagen
 • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,23 netto per kilometer óf een NS Business Card

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek
Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar careers.centric.eu/nl/jij-en-centric/arbeidsvoorwaarden .

Ambitieuze en betrokken collega's

Diverse en complexe IT-vraagstukken

Impactvolle en vooruitstrevende projecten

Omring jezelf met mogelijkheden bij Centric

Complexe Azure-implementaties in goede banen leiden? Solliciteer vóór 1 juni 2024 via onze website naar deze vacature Projectmanager/ Producteigenaar ERP-oplossing.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze , via + 31 6 11314804 of .
Goed om te weten:

 • zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens 1 of meerdere gesprekken
 • zijn we allebei enthousiast over een samenwerking?
 • zodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in.
 • op jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkhedenFunctie:product owner erp
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5500 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Product Owner ERP Centric 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures