Vacature Polikliniek Assistent

Polikliniek Assistent in Bodegraven

Polikliniek assistent, Regiolocaties

Medisch ondersteunend

Wanneer je één van onze regiolocaties bezoekt, merk je direct de huiselijke sfeer. Dagelijks houden verschillende artsen op de regiolocaties hun poliklinisch spreekuur en dat zorgt voor veel afwisseling in de patiënten die hier komen.

Je werkt in een klein, enthousiast en gezellig team, met elkaar los je zaken op. Tegelijkertijd heb je wel alle gemakken die er zijn wanneer je bij een grote organisatie werkt. Het GHZ heeft drie regiolocaties; in Zuidplas, Bodegraven en Schoonhoven. Op de regiolocaties werken we veel samen met andere zorgaanbieders, we lopen gemakkelijk even bij elkaar binnen.

Dit ga je doen

Als polikliniek assistent word je ingezet op alle drie de regiolocaties, maar met name op de locaties Bodegraven en Zuidplas. Je hebt een afwisselende functie. Je ontvangt onze patiënten bij de receptie en maakt afspraken voor polikliniekbezoeken en/of onderzoeken. Je biedt secretariële en administratieve ondersteuning, zoals postverwerking, financiële afhandeling van spreekuren en je beantwoordt de telefoon. Ook bereid je spreekuren voor en handelt deze af. We vinden het daarnaast leuk als je een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de poliklinieken op de regiolocaties. Als je de opleiding en ervaring hebt, dan ondersteun je ook bij medische handelingen en verricht je zelf verpleegtechnische handelingen.

Dit breng je mee

We vinden het vanzelfsprekend dat je zelfstandig werkt maar je weet ook wanneer je aan de bel moet trekken. Je bent een kei op het gebied van communiceren en je bent flexibel. Je vindt het leuk om ingezet te worden op alle drie de locaties en weet als geen ander wat het is om patiënten op een representatieve manier te ontvangen. Je bent bekend met computersystemen zoals Norma (EPD) en X-Care (ZIS) en je hebt goede kennis van medische terminologie. Een diploma tot doktersassistent is een vereiste en als je werkervaring hebt als polikliniek assistent dan is dat een absolute pré. En tot slot: kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag).

Bij ons krijg je

  • Een warm welkom en voldoende tijd om er helemaal in te komen.
  • Een afwisselende baan met leuke collega's.
  • Een werkomgeving met een open en informele sfeer en korte lijnen.
  • Een dienstverband van minimaal 16 uur en maximaal 20 uur per week (afhankelijk van jouw wensen).
  • Salaris conform Cao Ziekenhuizen, FWG 35 (max € 3.276,- bruto op basis van 36 uur).
  • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van een jaar.
  • Volop de kans om je verder te ontwikkelen. Zo hebben we eigen loopbaanadviseurs en kun je kiezen uit tientallen trainingen via ons eigen opleidingsinstituut.

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van een fietsplan tot korting op sportscholen en gratis voedingsadvies en/of beweegadvies. Ook bieden we veel mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen. Via het GHZ Leerplein zijn tal van online trainingen, e-learnings en masterclasses beschikbaar die je op eigen tijd en plaats kan volgen.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Deze functie is per direct beschikbaar.
Wil je meer informatie of wil je graag een dag(deel) meelopen? Neem dan contact op met Jack van Oostrom, teamleider IC en regiolocaties via .

Teamleider IC en regiolocaties

Telefoon:Functie:assistent polikliniek
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3276 – 3276
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Polikliniek Assistent Groene Hart Ziekenhuis 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures