Vacature Personal Trainer

Personal Trainer in Bodegraven

Wil je werken bij Personal Fit?

Vacature: Personal Trainer

Vacature kenmerken:

Functienaam: Personal Trainer

Locatie: Bodegraven

Aantal uren: Min 10uur per week en max 18uur per week. Uitbreiding in uren bespreekbaar.

Aantal dagen: I.o. waarvan min 2 avonden per week (tussen ma t/m do) en 2 zaterdagen per maand.

Salaris: Marktconform n.a.v. opleiding en werkervaring.

Dienstverband: Contractvorm in overleg

Werk- en denkniveau: MBO - HBO

Vacaturenummer: 20240101

Publicatiedatum: 01 januari 2024

Wij zoeken:

Als personal trainer werk je samen met de klant aan hun lifestyle- of sportdoelen met een programma op maat. Personal Fit doet dit inmiddels al ruim 14 jaren met veel plezier en succes in het centrum van Bodegraven.

Ons ledenbestand met sporters groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Door je werkplezier, enthousiasme, klantvriendelijke en mensgerichte aanpak ben je betrokken bij klanten. Je begeleidt klanten bij het sporten en het behalen van hun doelstellingen. Je verzorgt en geeft fysieke trainingen zowel 1 op 1 als in klein groepsverband. Je hebt passie en affiniteit voor fitness, lifestyle en voeding en wil deze kennis graag overdragen aan klanten. Daarnaast ga je op basis van doelstellingen actief aan de slag met het werven van nieuwe klanten door middel van marketing en sales. Je volgt een opleiding volgt of hebt deze afgerond in de richting van Lifestyle en Coaching, Sport Management & Ondernemen, Sport en Bewegingscoördinator, Fitness Instructeur of soortgelijk.

Wij zijn:

Een kleinschalige sportstudio waar alleen op afspraak getraind kan worden zodat klantgerichtheid en maatwerk hoog in het vaandel staat. Wij geloven niet in korte termijnoplossingen of het volgen van iedere hype. De meeste tijd wordt besteed bij klanten aan het leren vol te houden van een zo verantwoordelijk mogelijke lifestyle. Dit door een voedings- en trainingsmethode aan te bieden die bij de klant past en te implementeren is in het leven. Een stuk coaching en bewust wordingen kan hier niet in ontbreken.

Het succes zit hem in de vaste combinatie van bewegen/trainen, voeding, maar vooral in (gedrags) coaching. Wij noemen dit de 'Gouden Driehoek' tot succes! Het blijven afstemmen van deze drie pijlers op de persoonlijke situatie van iedere individuele klant, is naar ons idee de enige methode die succes op de korte, maar veel belangrijker ook op de lange termijn garandeert.

Wij bieden:

 • Een kleinschalige sportstudio waar je sociaal en betrokken bent bij de klanten.
 • Veelzijdige baan met volop ruimte voor eigen initiatief, vrijheid en ruimte in het meedenken en meegroeien op het gebied van sportinnovatie en - ontwikkeling.
 • Flexibiliteit in uren en invulling van de werkzaamheden.
 • Professionele coaching en begeleiding.
 • Een gezellige, open en oprechte werksfeer met duidelijke communicatie.
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van een eigen klantenbestand.
 • Gezond en fit blijven door onbeperkt gebruik maken van onze studio.
 • Mogelijkheden tot kennisverbreding en het volgen van trainingen en/of opleidingen.
 • Doorgroeimogelijkheden tot leidinggevende en coach.
 • Een goede beloning zoals een marktconform salaris.

Ben jij enthousiast geworden en wil je reageren op deze vacature?

Heb jij de juiste papieren en ervaring als personal trainer en spreekt de werkwijze en visie van Personal Fit jou aan? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar . Wil je meer weten over deze functie en het werken bij Personal Fit? Neem dan contact op met , . Het lijkt ons leuk jou te ontmoeten!Functie:personal trainer
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personal Fit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Personal Trainer Personal Fit 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures