Vacature Orderpicker

Orderpicker in Bodegraven

Functie omschrijving

Maak deel uit van een modern logistiek succesverhaal in het bruisende Bodegraven! Onze gewaardeerde opdrachtgever is niet zomaar een logistieke dienstverlener; ze zijn de experts in 24-uurstransport van goederen op pallets in de Benelux, met een immense opslaglocatie vol tienduizenden pallets. Bij hen draait alles om snelheid en precisie, en daarom zoeken ze nu jou, de gedreven orderpicker!

Als orderpicker ben jij een onmisbare schakel in het team, verantwoordelijk voor het efficiënt klaarzetten van uiteenlopende orders. Je wordt uitgerust met een handscanner en werkt soms met een elektrische pallettruck (EPT). Jouw dag begint om 06:00 uur, en zowel fulltime als parttime opties zijn beschikbaar. Deze functie staat nu open voor directe start!

Als ervaren orderpicker, zoek je vastigheid en een geweldige werkgever. Dan is dit jouw kans! Aarzel niet en reageer snel. Stuur een e-mail naar 030@iqselect.nl of bel ons op 030-3076000 om jouw carrière als orderpicker te starten bij deze fantastische werkgever!

Functie eisen

 • Je bent bereid om trainingen te volgen
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je kunt goed werken in teamverband
 • Je bent bereid tot (over)werken in de avond/nacht
 • Je kunt werken met een EPT
 • Ervaring met laden en lossen is vereist

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris en voorwaarden conform TLN CAO
 • €700 tot €900 bruto per week 
 • Uitzicht op een vaste baan
 • Een baan bij een toonaangevende opdrachtgever  
 • Een leuke afwisselende baan
 • De mogelijkheid voor het volgen van aanvullende opleidingen
 • Personeelskorting op alle privé verzekeringen

IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transportFunctie:customer service medewerker logistiek
Startdatum:22-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQSelect via nieuwegein@iqselect.nl of 0180-745747. Of bezoek hun website https://www.iqselect.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Orderpicker IQSelect 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures