Vacature Operator

Operator in Bodegraven

Bodegraven B.V.

Werken bij

Afwisselend en uitdagend. Een mooi MKB bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. Kom je bij ons werken?

Toonaangevend

Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Nederlandse en Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende 'private label'- en 'contract filling'-fabrikant. Al vele jaren ontwikkelen en produceren wij onze recepturen voor een aantal gerenommeerde Europese supermarktketens, multinationals en andere merkhouders.

Bodegraven B.V. beschikt over een moderne productielocatie en kantoor in Bodegraven. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de kernwoorden waarmee zich al 85 jaar onderscheidt in de markt. Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 75 medewerkers.

Krijg jij een boost van secuur werken? Kun jij de verantwoordelijkheid dragen van een gehele productielijn? Is jou drive, hoe minder storingen hoe beter? Zoek je een baan voor lange termijn en wil jij je ontwikkelen tot allround operator? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bodegraven B.V.: cleaning quality

Bodegraven B.V. produceert en levert reinigingsmiddelen onder de eigen merken PIEK en DAMMOL en onder diverse private labels. Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende 'private label'- en 'contract filling'-fabrikant. Al vele jaren produceren we voor een aantal gerenommeerde Europese retail-ketens en multinationals.

Contact

Bodegraven B.V.
Beneluxweg 8
2410 AA Postbus 48
2411 NG Bodegraven


Functie:operator
Startdatum:28-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dam Bodegraven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Operator Van Dam Bodegraven 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures