Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Bodegraven

Werken bij

Afwisselend en uitdagend. Een mooi MKB bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. Kom je bij ons werken?

Toonaangevend

Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Nederlandse en Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende 'private label'- en 'contract filling'-fabrikant. Al vele jaren ontwikkelen en produceren wij onze recepturen voor een aantal gerenommeerde Europese supermarktketens, multinationals en andere merkhouders.

Bodegraven B.V. beschikt over een moderne productielocatie en kantoor in Bodegraven. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de kernwoorden waarmee zich al 85 jaar onderscheidt in de markt. Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 75 medewerkers.


Wil je je technische kennis inzetten door storingen te verhelpen, machines om te bouwen en processen te optimaliseren in een modern innovatief productiebedrijf?

Bodegraven B.V.: cleaning quality

Bodegraven B.V. produceert en levert reinigingsmiddelen onder de eigen merken PIEK en DAMMOL en onder diverse private labels. Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende 'private label'- en 'contract filling'-fabrikant. Al vele jaren produceren we voor een aantal gerenommeerde Europese retail-ketens en multinationals.

Contact

Bodegraven B.V.
Beneluxweg 8
2410 AA Postbus 48
2411 NG Bodegraven


Functie:onderhoudsmonteur
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dam Bodegraven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Onderhoudsmonteur Van Dam Bodegraven 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures