Vacature Monteur elektrotechniek

Monteur elektrotechniek in Bodegraven

Als onderdeel van ons uitvoeringsteam in het Groene Hart vervul jij een cruciale rol bij het tot stand brengen van onze vooruitstrevende projecten. Je levert een waardevolle bijdrage aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten door zelfstandig elektrotechnische installaties te realiseren. Met jouw deskundigheid en vaardigheden breng je innovatieve oplossingen tot leven die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde systemen in nieuwe structuren of het moderniseren van bestaande installaties, jij zorgt voor een vlekkeloze uitvoering die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten en bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling van het Groene Hart.Functie:monteur
Startdatum:15-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.lazet@eminentgroep.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Monteur elektrotechniek Eminent Groep 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures