Vacature Medewerker Planning & Office Management

Medewerker Planning & Office Management in Bodegraven

Medewerker Planning & Office Management

Binnen onze Business Office afdeling zoeken we een Medewerker Planning & Office Management. Dit is een allround functie op kantoor bij RetourMatras in Bodegraven. Met jouw veelzijdigheid schakel je makkelijk over van een telefoontje op de planning naar het bestellen van een lunch of het maken van een afspraak. In deze baan komt dagelijks van alles voorbij en daardoor kan jij je op verschillende vlakken van je allerbeste kant laten zien.

Ervaring met online werken

Je komt te werken in een leuk kantoorteam waarin we allemaal onze eigen verantwoordelijkheden hebben zoals de planning, administratie, marketing, hr, sales en new business. Voor deze vacature zijn wij specifiek voor de onderdelen planning en office management op zoek naar een nieuwe collega die ervaring heeft met online werken en zich nieuwe systemen snel eigen maakt.

Om je een idee te geven van je werkdagen op kantoor bij RetourMatras hebben we een inschatting gemaakt. Uiteraard is de indeling van jouw week afhankelijk van het aantal dagen dat je werkt. Jouw tijd verdeel je over planning & commerciële werkzaamheden en de ondersteuning op kantoor.

Planning & commerciële werkzaamheden

We schatten in dat je 70% van je tijd bezig bent met de planning van matrascontainers op 4 locaties in Nederland. Telefonisch en per mail heb je contact met klanten en je verwerkt orders en bonnen in het systeem. Alles gaat online. Bij dit deel van je werk hoort ook een stuk commerciële ondersteuning van de en de Managing Directors.

Office Management

Een leuke afwisseling is jouw rol als contactpersoon voor alle faciliteiten op kantoor. Ook zorg je voor een gezellige vergaderruimte, een nette kantine, een gevulde koelkast en je regelt de catering bij meetings en events. Dit onderdeel schatten we in op 30% van je tijd.

Ervaring en skills

  • Werkervaring met online systemen
  • Uitstekend gevoel voor service en kwaliteit
  • Sterk in plannen en organiseren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Basiskennis van de Engelse taal

Positieve vibe

RetourMatras is een flexibel bedrijf. We staan open voor ideeën, kijken kritisch naar verbeterpunten en communiceren open en eerlijk. Als team staan we altijd voor elkaar klaar, vullen dagen op in vakantietijd en zijn elkaars back-up als het extra druk is. Ons team is enthousiast, werkt graag samen en houdt van gezelligheid. We lunchen met elkaar, koken zo nu en dan op kantoor en doen regelmatig een drankje hier of daar. Die positieve vibe vinden we ontzettend belangrijk.

Voor de functie Planning & Office Management varieert het salaris van € 2350 tot € 3000 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Na een eerste kennismaking bepalen we het exacte maandsalaris.

Solliciteren op de vacature Business Office Supportant bij RetourMatras is heel eenvoudig. Je zorgt ervoor dat jouw persoonlijke LinkedIn-profiel 100% up-to-date is. De link van jouw profiel mail je naar t.a.v. , . Daarna laten we je snel weten of en wanneer we een afspraak met je willen inplannen.

Meegroeien met RetourMatras

Onze core business is duurzame matrasrecycling. Naast het recyclen van matrassen tot herbruikbare grondstoffen richten we onze pijlen op innovaties in binnen- en buitenland. RetourMatras is actief in Nederland, België, Engeland, Frankrijk en we groeien flink door. Ook jij kan meegroeien met onze ambities.

Werken bij
RetourMatras.

In totaal werken er 200 mensen bij RetourMatras.Functie:medewerker office management
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 3000
Uren per week:28 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RetourMatras via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Medewerker Planning & Office Management RetourMatras 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures