Vacature Medewerker Lamineerafdeling

Medewerker Lamineerafdeling in Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan en lijkt het je leuk om aan bijzondere en innovatieve autoruiten te werken? Word Medewerker Lamineerafdeling bij het gezelligste productiebedrijf van Alphen aan den Rijn! Werk je in een hele andere branche waarbij je met je handen werkt (bijvoorbeeld als grafisch medewerker in sign, digitale druk of zeefdruk)? Dan leren wij je het vak.

Het werk

Op onze lamineerafdeling worden gebogen ruiten voorzien van folie. De folie zorgt dat gewoon glas veiligheidsglas wordt. En er zijn nog veel meer toepassingen mogelijk. Het werk van een Medewerker Lamineerafdeling luistert nauw. Het is belangrijk dat je secuur werkt. Je bedient CNC-snijmachines een weefmachines en je leert de speciale eigenschappen van verschillende soorten folies kennen. Daarnaast leer je de oven en de autoclaaf te bedienen.

Veelzijdig werk

Het is secuur werk. Je bedient CNC-snijmachines en weefmachines en je leert de speciale eigenschappen van verschillende soorten folies kennen. Daarnaast leer je de oven en de autoclaaf te bedienen.

Over jou

  • Jij zoekt een leuke, praktische en veelzijdige baan.
  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.
  • Je werkt secuur en gedisciplineerd.
  • Eventueel heb je ervaring met CNC-machines. Niet erg als dat nog niet zo is, dan leren we het je!

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao vlakglas én een leuk team om in te werken!

Ben jij toe aan een leuke uitdaging? Reageer dan nu en stuur je cv en motivatie naar

Solliciteren bij DK

Waarom werken bij DK?

DK Prototyping for Automotive Glass in Alphen aan den Rijn is een innovatief en dynamisch bedrijf dat van standaard vlak glas de meest uiteenlopende vormen autoruiten voor alle soorten automobielen ontwikkelt. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de cao vlakglas. Als kers op de taart krijg je een leuk team om mee samen te werken!

DK Academy

Onze medewerkers - die in ieder geval in het bezit moeten zijn van een basisdiploma - worden intern opgeleid. Je leert het vak direct op de werkvloer. Ook worden af en toe lessen gegeven over diverse onderwerpen. Afhankelijk van je werkzaamheden word je hiervoor uitgenodigd.

Wat kunnen we voor je betekenen?

  • +31 (0)172-490905


Functie:medewerker lamineerafdeling
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DK prototyping for Automotive Glass via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Medewerker Lamineerafdeling DK prototyping for Automotive Glass 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures