Vacature Medewerker Expeditie

Medewerker Expeditie in Bodegraven

® Vepo cheese 2024

 • Medewerker ExpeditieMedewerker Expeditie

Medewerker Expeditie

Bodegraven

€ 2.440 - € 3.050

36 uur

Bij ons houd jij altijd je hoofd koel... In deze logistieke functie werk jij namelijk in ons koelhuis en distributiecentrum. Wij verwerken tientallen miljoenen kilo's kaas per jaar en transporteren dat naar meer dan 35 landen. Wij zoeken een medewerker expeditie die zorgt dat onze producten op de juiste plek terecht komen en ook weer terug te vinden zijn!

Jouw baan

Wij verkopen kaas in plakken, blokken en geraspt. Het snijden, raspen en verpakken van de kaas doen wij vanuit onze vestigingen in Bodegraven en Oudewater. Het logistiek centrum staat ook in Bodegraven. Daar zorgt een team van 12 transport- en logistiekcollega's voor alle in- en uitgaande goederenbewegingen. Als medewerker expeditie ben jij onderdeel van dit team en werk je in een 2-ploegendienst.

Je lost vrachtwagens en zorgt dat de binnengekomen goederen (hele kazen, verpakkingsmaterialen) op de juiste plek worden opgeslagen in het magazijn of de koelcel. Daarbij moet je denken aan pallets vol goederen die op stellingen worden gehesen. Uiteraard gebruik je daar een reach- of heftruck voor.

Daarnaast stel je orders samen en maak je deze verzendklaar. Dankzij jou staat het eindproduct tijdig klaar op de aangegeven plek en sluit het aan met de vervoerslijst. Daarna assisteer je bij het laden van de vrachtwagen zodat deze op tijd kan vertrekken richting de klant.

Wij werken met voedsel. Je werkt daarom volgens (voedsel)veiligheidsinstructies. Ook controleer je of opslag voldoet aan de gestelde eisen. Ten slotte zorg je ervoor dat de voorraadadministratie op orde is. Daarvoor scan je barcodes, voer je bevestigingen in in het computersysteem en kijk je na of de goederen overeenkomen met lijsten en overzichten.

Wat neem je mee?

 • Een reach- en heftruckdiploma;
 • Ervaring met dit type werk;
 • De Nederlandse taal spreek en schrijf je goed en je kunt duidelijk en helder communiceren;
 • Enthousiasme: je steekt de handen graag uit de mouwen en je denkt in oplossingen i.p.v. in problemen;
 • Nauwkeurigheid: je begrijpt dat (voedsel)veiligheid altijd voorop staat;
 • Collegialiteit: je werkt graag samen en hebt wat over voor je collega's;
 • Beschikbaar voor 36 uur per week, 2 ploegendienst. Dagdienst maandag-vrijdag van 06.00u - 15.00u en avonddienst maandag-donderdag van 15.00u - 00.00u).

Als 100% familiebedrijf zijn we groot genoeg om professioneel te werken en klein genoeg om iedereen bij naam te kennen. We zijn een erg platte organisatie waarin iedereen zo even bij elkaar naar binnen kan lopen voor overleg. Als persoon is het belangrijk dat je je verbonden voelt met onze kernwaarden die hieronder zijn beschreven.

Wat bieden wij jou?

 • Warme werkkleding!
 • Salarisrange bruto maandsalaris € 2.440 - € 3.050 (exclusief ploegentoeslag);
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 netto per km van 5km tot 50km enkele reis;
 • Mogelijkheid tot korting op specifieke zorgverzekering;
 • Pensioenregeling;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden via een opleidingsbudget en de Vepo Academy;
 • Leasefietsregeling: stap fiscaal voordelig op een spiksplinternieuwe (elektrische) fiets;
 • Vitaliteitsbudget dat je kunt inzetten voor je sportschool abonnement of je hardloopschoenen of je yogalessen etc.;
 • Om de vier weken de mogelijkheid om kaas te kopen tegen medewerkerstarief.

Lijkt dit je wat?

We leren je graag beter kennen via Teams of op één van onze locaties. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op en/of solliciteer bij ons. Je sollicitatie kun je mailen ter attentie van , , .

Vepo Cheese N.V.

Beneluxweg 1
2411 NG Bodegraven
NederlandFunctie:expeditiemedewerker
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2440 – 3050
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vepo Cheese via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Medewerker Expeditie Vepo Cheese 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures