Vacature Medewerker Buitendienst

Medewerker Buitendienst in Bodegraven

Ben jij graag fysiek aan de slag, lekker onderweg met collega´s en flexibel qua werkuren? Dan zou dit een mooie baan voor je kunnen zijn!

Samen met je gezellige collega’s ga je op pad in de Randstad. Jullie gaan samen borden plaatsen en ophalen die worden gebruikt bij wegwerkzaamheden, omleidingen en wegafsluitingen. Zo zorg jij ervoor dat iedereen weer veilig op zijn of haar bestemming terecht komt. Dit kan zowel permanente of tijdelijke bewegwijzering zijn. Elke dag dus een andere werklocatie.

Rond 06:00 uur start jij je werkdag in Bodegraven op de zaak, je pakt een kop koffie en je laadt de borden in de wagen. Vervolgens ga je met je collega´s je route starten om alles te plaatsen, volgens de tekeningen die je hebt gekregen van de kantoor-collega´s. Zodra je op de locatie aankomt, zorg je dat de werkomgeving veilig is en daarvoor moet je soms ook het verkeer regelen. Jij plaatst de omleidingsborden en tijdelijke stoplichten. Soms komen deze wegafsluitingen ook in het weekend of de avonduren voor, zeker bij grote wegen. Dus hierin vragen we enige flexibiliteit maar hier krijg je uiteraard mooie toeslagen voor terug.

Deze organisatie is recent verhuisd naar een geheel nieuw pand, echt heel mooi! Er heerst een nuchtere en gezellige sfeer, waar zeker ook ruimte is voor een geintje. Iedereen kent elkaar, lekker no-nonsense en er worden regelmatig ook borrels of uitjes georganiseerd. Uiteraard moet er gewerkt worden, maar de Formule1 en voetbal wordt ook zeker besproken!

De organisatie groeit hard, zodoende zoeken ze voor de lange termijn versterking! Wij hebben al meerdere mensen bij hen geplaatst, die allemaal op termijn in dienst zijn getreden.

Eisen

 • Je bezit van een rijbewijs B
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Je bent bereid tot het behalen van certificaten 
 • Je bent fysiek in orde en wil in de buitenlucht te werken
 • Je bent flexibel qua werktijden en werkuren

Wat wij bieden

 • Een fulltime baan met mogelijkheid tot indiensttreding
 • Overwerktoeslag tussen 125% en 150%
 • Een groep gezellige collega's en je gaat altijd samen op pad
 • De mogelijkheid tot diverse opleidingen en cursussen


Functie:Medewerker Buitendienst
Startdatum:24-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Bodegraven via bodegraven@luba.nl of 172424116. Of bezoek hun website https://www.luba.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Medewerker Buitendienst Luba Uitzendbureau Bodegraven 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures