Vacature MBO/HBO Stage Projectmanagement

MBO/HBO Stage Projectmanagement in Koudekerk aan den Rijn

Bel ons

Ma - Vr: 8:30 - 17:00

MBO/HBO stage Projectmanagement

Hier werken we elke dag aan grip op bouwen. Kom jij bij ons ervaring opdoen?

MBO en HBO studenten Bouwkunde opgelet! Zit je momenteel in jouw 3 e of 4 e jaar en wil je graag praktische kennis opdoen? Dan hebben we een uitdagende stage voor je bij onze afdeling Projectmanagement. Een mooie kans om praktijkervaring op te doen én een goed beeld te krijgen van het hele bouwproces. We zijn namelijk een allround bouwmanagementbureau dat naast projectmanagement ook ontwerpen, bouwtekeningen, bouwkostenadvies, duurzaamheidsadvies en beheer en onderhoud aanbiedt. Als klein en praktisch bureau hebben we je als student veel te bieden en ga je zo snel mogelijk meedraaien in de dagelijkse praktijk. Heb je zin om stage te lopen bij het leukste bouwmanagementbureau in de regio?Neem dan contact met ons op!

Stageperiode: vanaf februari of september 2024

Wie zijn wij?

Goudkuil Bouwmanagement is een no-nonsense bouwmanagementbureau met ambitie. We werken met een team van 25 medewerkers vanuit ons kantoor in Koudekerk aan den Rijn. We hebben verstand van zaken en leveren altijd kwaliteit. Daarmee hebben we de afgelopen 23 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de markt. Onze klantenkring bestaat uit aannemers, architecten, bedrijven, instellingen, particuliere beleggers en ontwikkelaars.

Op de afdeling Projectmanagement begeleiden we bouwprojecten voor onze opdrachtgevers. Soms gaat het om een onderdeel van het bouwproces, maar vaak begeleiden we bouwprojecten van begin tot eind. Dat biedt jou een mooie kans om het bouwproces in al zijn facetten te leren kennen.

Wat ga je bij ons doen tijdens je stage?

  • Je draait mee op de afdeling projectmanagement en ondersteunt de projectleiders en projectmanagers bij dagelijkse werkzaamheden;
  • Je leert hoe een bouwproces in elkaar zit;
  • Je leert planmatig te werken door opstellen van planningen en het bijhouden van de projectadministratie;
  • Je leert controles uit te voeren op documenten en tekenwerk;
  • Je leert hoe aanbestedingen werken en andere contractvorming in de bouw;
  • Waar mogelijk ga je mee naar projectlocaties voor toezicht en controle.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat een stagiair een leuke en vooral leerzame stage heeft en meewerkt als een volwaardig medewerk(st)er. Je loopt stage bij de afdeling Projectmanagement, maar we laten je uiteraard kennismaken met het hele team en alle andere disciplines . Je hebt een begeleider die je de kneepjes van het vak gaat leren. We werken hard en zeggen waar het op staat, maar we hebben ook veel lol samen.

Heb je zin om je tanden te zetten in deze stage? Stuur dan je motivatie en cv naar:

Neem dan gerust contact op met via of .Functie:mbo/hbo stage projectmanagement
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goudkuil Bouwmanagement via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. MBO/HBO Stage Projectmanagement Goudkuil Bouwmanagement 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures