Vacature Management Assistente | 24 uur

Management Assistente | 24 uur in Ter Aar

Voor onze partner zijn we op zoek naar een Management Assistente met ruime ervaring in een vergelijkbare rol. In deze rol ben je bezig met het maken van notulen over de MT-vergaderingen, beheren van de agenda's van het MT, afhandelen van inkomende/uitgaande communicaties en nog veel meer. 

Het betreft een dusdanig afwisselende functie, maar jij weet het overzicht te behouden en ervoor zorgt dat alles netjes bij wordt gehouden qua administratie. Wil je nou meer komen te weten over de functie of de organisatie? Lees dan snel verder en laat je gegevens achter!Functie:Managementassistente woondienst, Management assistent woondiensten stichting
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Management Assistente | 24 uur Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures